Voltam laborvizsgálaton teljes vérkép és vizelet. Vizeletre azt írta, hogy baktériummal zsúfolt. Mivel kezelhetem, ha nem akarok antibiotikumot?
Gondolom az antibiotikum nem kedvez a teherbeesési esélyeimnek, ráadásul dokihoz majd május 20-a körül megyek csak, mert akkor elemezzük a hormonos vérvétel eredményeimet, a 2. vérvétel még csak május 4.-én lesz.
Ha nem szabadulok meg a baktériumoktól, az később okozhat gondot, akkor is, ha most még nincsenek tüneteim, ugye?
Nem mindegy hogy milyen a baci.
Olvastam hogy van amelyik koraszülést is előidézhet, van amelyik a szüléskor fertőzheti meg a babát (pl strepto B-ezt normális terhességben esetben a terhesség végén szűrik, irtják ki)
Plusz a hüvelyi kenetben lehet hogy mások tenyésznek ki, vagy ott nincs csak kevés, és talán ez a lényeg -magánvélemény.
Olyanról nem hallottam hogy a teherbeeséshez közük lenne az antibiotikumoknak, szerintem várd ki hogy mit mond a doki. Én is nagyon féltem az antibiotikumtól, de pro-biotikummal együtt semmi mellékhatása nem volt, csak hogy kihaltak a bacik. (strepto B)
Próbáld ki a vörösáfonyát. Lé vagy kapszula formájában a legjobb nagyon sok jót olvastam róla és én is szedem a kapszulát mert nekem is baktériumot találtak a vizeletemben. A dokim már antibiotikumot akart felírni, mert sorozatosan rosszak voltak az eredményeim. Erre inkább elkezdtem szedni a kapszulát a legközelebbi vizeleteredményem hibátlan!!!! lett. Nem akartam hinni a szememnek azt hittem nem is az én leletemet kaptam meg. Kétszer néztem meg az adatokat, de az enyém volt! Próbáld meg Te is. Ez csak egy oldal, de keress rá érdemes.
Köszi szépen a válaszaitokat, utánaolvasok a vörösáfonyának és a mezei zsurlónak is :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!