Muszáj friss vizelet terhességi teszthez?
Persze, hogy jo. Csak ne a tűző napon hagyd, hanem tedd be a frigoba. Én is így tudtam csak megoldani - kívancsi viszont voltam :D - és nekem működött. Reggel pisi üvegbe, lezar, zacsk, be a hűtőbe, és késő délutan megcsinaltam a pozitív tesztemet belőle.
Szorítok! Egyébként a laborban sem csinaljak masként. Ott is leadod, és csak orakkal később értékelik ki.
késik a menszeszed??vagy miért gondolod hogy terhes vagy??
amúgy pisilj egyet este és csináld meg a tesztet abból. ha már késik akkor jó úgy is.
elmondom akkor: A mensim utolso napján, amikor már semmi nem volt, csak egy kis barnázás, együtt voltam a barátommal, kb. 4 percig csináltuk gumi nélkül, de mégcsak élvezésközelben sem volt.
Ennyi! Mostmár 3 nap mulva megkell jönnie, kicist érzem h fáj a derekam meg a mellem, ami mindig szokott. Ja és csináltam 2 hétre rá egy tesztet ami negatív lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!