Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Muszáj friss vizelet terhesség...

Muszáj friss vizelet terhességi teszthez?

Figyelt kérdés
belepisiltam egy tiszta tálkába még reggel az első vizeletemmel és elraktam, mert tesztem csak este lesz. Az ugyanolyan jo lesz vagy muszáj friss vizelet?
2011. jún. 27. 15:07
 1/10 A kérdező kommentje:
irjatook!
2011. jún. 27. 15:12
 2/10 anonim válasza:
ha nem ebbe a kategóriába tetted volna írnának!
2011. jún. 27. 15:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Muszáj friss reggeli vizelet. Holnap reggel csináld meg.
2011. jún. 27. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Akkor mindjárt 2 terhességi tesztet vásárolj este, mert az első amit a te módszereddel csinálsz erősen tájékoztató jellegű eredményt fog adni ezért reggel úgy is meg fogod újra ismételni....
2011. jún. 27. 15:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy jo. Csak ne a tűző napon hagyd, hanem tedd be a frigoba. Én is így tudtam csak megoldani - kívancsi viszont voltam :D - és nekem működött. Reggel pisi üvegbe, lezar, zacsk, be a hűtőbe, és késő délutan megcsinaltam a pozitív tesztemet belőle.

Szorítok! Egyébként a laborban sem csinaljak masként. Ott is leadod, és csak orakkal később értékelik ki.

2011. jún. 27. 15:34
 6/10 A kérdező kommentje:
nem akarok gyereket!
2011. jún. 27. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:

késik a menszeszed??vagy miért gondolod hogy terhes vagy??

amúgy pisilj egyet este és csináld meg a tesztet abból. ha már késik akkor jó úgy is.

2011. jún. 27. 16:04
 8/10 A kérdező kommentje:

elmondom akkor: A mensim utolso napján, amikor már semmi nem volt, csak egy kis barnázás, együtt voltam a barátommal, kb. 4 percig csináltuk gumi nélkül, de mégcsak élvezésközelben sem volt.

Ennyi! Mostmár 3 nap mulva megkell jönnie, kicist érzem h fáj a derekam meg a mellem, ami mindig szokott. Ja és csináltam 2 hétre rá egy tesztet ami negatív lett..

2011. jún. 27. 16:32
 9/10 A kérdező kommentje:
a barátom kizártnak tartja!! mégcsak peteérésem se volt meg nem is élvezett el...
2011. jún. 27. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
még nem is késik, akkor meg hova akarsz tesztelni. Nagyon kicsi az esély rá, hogy terhes lettél. Majd ha késik már vagy 5 napja akkor tesztelj (mivel a stressz miatt úgyis késni fog)
2011. jún. 27. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!