El fogok vetélni?
Figyelt kérdés
1 hete clear blue tesztet vettem ami kimutatja hany hetes terhes vagyok. Azt mutatta hogy a 2. hétben vagyok, most korulbelul a 3-4. hetben jarok. Ma reggel arra lettem figyelmes hogy verzek. Nagyon keves jon es rozsaszines. Lehet hogy el fogok vetelni? Parom multkor belem elvezett es utana nagyon gorcsoltem de nem vereztem, lehet hogy ez miatt van? Vagy tenyleg el fogok vetelni?2017. ápr. 4. 13:15
1/9 anonim válasza:
Ilyenkor szoktak progeszteron pótlással próbálkozni, keresd fel a nőgyógyászod!
2/9 anonim válasza:
Prog.pótlásra van szükséged mielőbb! Keresd fel a nőgyógyászod!
Viszont, ha már vérzel (mert a rózsaszínes folyás is vérzés), akkor az nem biztos, hogy tényleg megmarad, és beindul a vetélés pár napon belül.
3/9 A kérdező kommentje:
Aggodom nagyon, nem lehet hogy azert verzek mert most kellene megjonnie a menstruaciomnak ?
2017. ápr. 4. 13:23
4/9 anonim válasza:
Ne aggódj , hanem menj el orvoshoz még ma !!
5/9 anonim válasza:
Nem! Ha megjön a pozitív teszt ellenére, akkor az vetélés.
Ha nem mész orvoshoz még ma, akkor lehet holnap már nem lesz miért menned.
6/9 A kérdező kommentje:
Voltam, azt mondtak pihenjek
2017. ápr. 4. 15:48
7/9 anonim válasza:
Nekem már okozott vetélést a szex, görcs nélkül.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmit , nem tudom miez. Szerintem menstrualok mert pont most lett volna meg jonnie amugyis. Lehet az hogy terhesseg alatt jon meg?
2017. ápr. 5. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!