Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a trend, h 20-23 évesen...

Ez a trend, h 20-23 évesen szülnek a lányok?

Figyelt kérdés

2019. dec. 3. 17:51
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
74%
21 évesen szültem az elsőt ,a másodikat 25 évesen, jelenleg 31 vagyok és köszi senkinek sem passzoltam le a gyerekeim azóta is tisztességesen nevelem a férjemmel együtt mind kettőt . Első szempont a gyerek , dolgozunk mind ketten és mindenünk megvan.
2019. dec. 3. 23:48
 32/36 0807 ***** válasza:
50%
22 éves kismama vagyok , van saját tehermentes házam, saját autó (NEM ANYUCI MEG APUCI RAKTA ALÁM.. MEGDOLGOZTUNK ÉRTE A FÉRJEMMEL), férjemmel 3 éve dolgozunk folyamatosan, mindenünk megvan ami egy család alapításhoz szükséges. Sosem voltunk az a bulizós fajta ... nem is értem hogy mi a problémád ezzel kedves kérdező... szeretnék fiatal anyuka lenni... szerintem ez nem bűn.. mindenki maga érzi hogy mikor akar szülő lenni.. senkinek semmi köze hozzá véleményem szerint
2019. dec. 4. 17:49
 33/36 anonim ***** válasza:
35%
nagyon unatkozhatsz, naponta van egy 20-23 éves korosztályt érintő kérdésed, trollocska.
2019. dec. 4. 18:14
 34/36 anonim ***** válasza:
Az lenne a normális kor.
2019. dec. 26. 12:07
 35/36 anonim ***** válasza:
Elég korán kezdik.
2020. dec. 16. 11:57
 36/36 anonim ***** válasza:
És mi van azokkal akik 16 évesen szülnek? Kérdező őket nem említed meg? Azért aki már 20+ os az csak jobban el tudja dönteni mikor és hogyan szeretne gyereket. Pl én és párom is 22 évesek vagyunk és mindketten szeretnénk már babát és egyikünk sem bulizós fajta.Nem álunk rosszul a párommal anyagilag persze van egy pár dolog amit a gyerek vállalás elött meg szeretnénk valósítani de ha most jönne össze a baba akkor szó nélkül megtartanánk hiszen végül is minden feltétel adott hozzá. Van házunk félretett pénzünk stb. Nem értem mi a gond ha valaki 20-22 évesen vállal gyereket. Akik épp hogy ki kerültek az általános iskolából 15-16 évesen és már potyogtatja ki a gyerekeket azzal mi a helyzet? Mert el hiheted hogy nem tudatosan vállalnak gyereket csak észnélkül b@sznak.
2021. dec. 19. 14:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!