Ez a trend, h 20-23 évesen szülnek a lányok?
Ha megvannak hozzá az anyagi és szellemi/lelki feltételek, akkor miért ne. De sajnos a legtöbb fiatalon szülő nő csak potyogtatja magából a gyereket, minden háttér nélkül. Ez a fiatal apukák többségére is igaz. Nem mindenkire, de a többségre. Ugyanis nem hiszem, hogy sok olyan ember lenne, akinek 20 évesen már van háza vagy lakása, és félretéve mondjuk pármillió forintja. Én személy szerint addig nem fogok szülni, amíg nem tudom mindenből a legjobbat adni neki(legyen szó játékról, iskoláról, utazásokról, vagy akár arról, hogy majd tudjak neki segíteni elindulni az életben, ha felnő).
Nekem szörnyű érzés, hogy a szüleim nem gondoltak a jövőmre, így gyakrolatilag a nulláról kell elindulnom. Míg mások lakást, autót stb kapnak a szülőktől. Nem akarom, hogy az én gyerekem is úgy járjon, mint én. De sajnos sok buta ember van, akiket nem érdekel a gyerekük sorsa, “csak legyen mert aztán kifutunk az időből”.
Egyébként az emberek, emberek. Azok most is és azok voltak 50 éve is. Az én szüleim korában mindenki ennyi idősen, vagy még fiatalabban szült. És mitől voltak ők érettebbek? Elárulom, hogy semmivel. :)
Azért megkérdezném, hogy te hány éves vagy, hány évesek a szüleid, netán a nagyszüleid és akkor beszélgetünk tovább. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!