30 hetesen nem késő orvost keresni, Uzsokiban szülnék, de csak beutalóval mehetek, viszont azt nem tudom honnan kérjek, vagy időpontot kell kérni?
Terhesgondozásra a közeli rendelőintézetbe jártam. Nem volt fogadott orvosom mert nagyon drágák és nem tudom most megengedni ezt. Viszont most kiderült hogy egészségügyi dolog miatt jobb lenne ha császárral szülnék. A problémám nem nőgyógyászati,hanem neurológiai. A döntést a neurológusom rám bízta(nem is írt szakvéleményt), de én nem szeretnék kockáztatni. Ezért szeretnék programozott császárt. Eddig ugye úgy volt hogy természetesen úton szülnék és azért nem járok külön orvoshoz (elég volt a neurológust fizetnem).
Amúgy közigazgatásilag az Uzsokihoz tartozom. Az Uzsoki honlapján úgy van írva a nőgyógyászati ambulanciához hogy csak beutalóval. Ez most pontosan mit jelent. Nincs időpont-kérés feltüntetve. Most egy házi orvost vagy a helyi nőgyógyászt kérjem meg hogy írjon beutalót? De akkor az nem választott orvos.
írass szakvéleményt a neurológussal,hogy eldöntötted nem akarsz kockáztatni
akkor bárhol szülj, fogadott doki vagy ügyeletes meg kell császározni a papír miatt
"A neurológus kiadta már a szakvéleményt azt hogy szülhetek természetes úton, mert ő csak a természetes szülésben hisz. "
"A döntést a neurológusom rám bízta"
Ezek szerint nem bízta rád a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!