Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jóslófájások 27 hetesen?

Jóslófájások 27 hetesen?

Figyelt kérdés

Tegnap este fekve 3x tapasztaltam, hogy a derekamból sugárzó fájdalom megy a hasamba. Közben mintha wc-re kellett volna mennem. Először azt hittem, hogy a szilvalekvár miatt van, amit délután ettem.

3. baba, vicces, hogy tudnom kéne de az előző 2 terhességem alatt ilyen nem volt.

1 hete voltam orvosnál, hétfőn megyek megint.

Nagyon megijedtem de utána elmúlt. Nem korai ez még?

Már előre félek, hogy ma is ez lesz. Keveset tudok pihenni esténként, lehet, hogy ez is baj?

2019. dec. 3. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Igen lehetséges.Én is a 3. babámat várom és én az előző 2 terhességemmel voltam így, mindkétszer eltöltöttem 1 hetet kórházban mert én elkezdtem kinyílni.

Persze nem azt jelenti, hogy te is így jársz csak felkészül a szervezeted, "gyakorol" a méhed.Viszont ha pihenés ellenére is jelentkezik akkor mindenképp orvos vagy beszélj a védőnőddel!Kitartás! :)

2019. dec. 3. 10:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, 1 hete még zárt voltam, persze ha újra előjön és el sem múlik akkor kórház.

Boldog babavárást! :)

Hány hetes vagy?

2019. dec. 3. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én holnap töltöm a 30.hetet és eddig még a pocakom se nagyon keményedik fura is az első kettőhöz képest 😊
2019. dec. 3. 16:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Az jó, kell ilyen terhesség is! :)

A nagyok hány évesek?

2019. dec. 3. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy 12 és egy 8,5 éves fiam az előző házasságomból.A mostani kapcsolatunk gyümölcse pedig egy kislány 😊 Legalább is eddig úgy néz ki😆
2019. dec. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!