34 hetesen jóslófájások normálisak?
3. Baba es pfog. Csaszarra keszülök. Nagyon félek, hogy nem húzom a 39. Hétig. Derekam leszakad, feszül a hasam és most reggel menzesz szerű görcseim voltak. Feküdni nem tudok a két kicsi mellett... a fronttól lenne? Hivom ma a dokit természetesen talán holnap fogad is.
szerintetek lehet így húzni még hetekig?
Elsőre amikor olvastam a címet arra gondoltam, hogy na még valaki aki örül ha a 37.hétig húzza. De így...necces dokit mindenképpen hívd, ha a baba mérete egészsége engedi szerintem előbbre hozzák a császárt.
33Hetes jóslós km ☺
Köszi a választ!
Felhívtam a dokit, holnap megyek be hozzá. Nem mondta, hogy nagy gond lenne, de azt mondta, hogy emeljem a magnézium adagot. Holnap megyek be hozzá. Igazából azt figyeltem ma meg, hogy a legkisebb fizikai aktivitásra is fájok, úgyhogy szerintem pihenni kellene folyamatosan, ami képtelenség két kisgyerek mellett. 3,5 éves és 21 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!