Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyedül gyereket vállalni?

Egyedül gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
Szeretnék gyereket, de a párom nem. Én nagyon ragaszkodnék a gyerekhez, egyedül is képes lennék felnevelni. Arra gondoltam, h nem védekezek innentől fogva és ha terhes lettem, elhagyom a párom, ha akkor se akar gyereket.

2019. dec. 2. 17:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
Vegyél inkább egy kityát.
2019. dec. 2. 20:35
 22/28 A kérdező kommentje:
Szerető anyja lennék. Csomó gyereket bántanak meg nem törődnek velük.
2019. dec. 2. 20:47
 23/28 anonim ***** válasza:
20%
Na hagyjuk. Te csak egy troll vagy!
2019. dec. 2. 20:53
 24/28 A kérdező kommentje:
Csak ki szeretnék teljesedni
2019. dec. 2. 21:02
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg troll.
2019. dec. 2. 21:31
 26/28 anonim válasza:
Aztán majd elveszi tőled a gyereket. Erre vannak olyan férfiak, akik pontosan erre használhatóak, ha gondolod írj rám.
2019. dec. 27. 14:33
 27/28 anonim válasza:
100%

Szia

Mi történt válaltál azóta gyereket?

2023. ápr. 2. 21:17
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelne, hogy alakult a sorsod.

Én nem ítélem el amit leírtál. Ha nem hozod a férfit nehéz helyzetbe, hogy anyagi támogatást csikarj ki tőle, és azt sem várod, hogy foglalkozzon a gyerekkel, hanem megoldod egyedül a gyereknevelést, akkor ez szerintem elfogadható.

(A férfiak sokszor amúgy sincsenek tisztában vele, hány gyerekük lehet a világon.)

Párt találni meg ráérsz egész életedben. De nőként gyereked nem lehet csak korlátozott ideig.

2024. máj. 22. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.