Egyedül gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyereket, de a párom nem. Én nagyon ragaszkodnék a gyerekhez, egyedül is képes lennék felnevelni. Arra gondoltam, h nem védekezek innentől fogva és ha terhes lettem, elhagyom a párom, ha akkor se akar gyereket.#gyerek #baba #szülés #terhesség #apa #gyereknevelés #teherbeesés #anya #párkapcsolat #egyedülálló anya
2019. dec. 2. 17:10
11/28 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb szakítani és valaki mást keresni, akivel vállalhatnál közösen? A gyereknek is hátrány, arról nem beszélve, hogy neked se lenne habostorta.
12/28 anonim válasza:
Könyörgöm ne szülj gyereket, csak hogy legyen!
13/28 A kérdező kommentje:
Miért szoktak szülni?
Nem azert, h legyen? Hogy boldoggá tegyen?
2019. dec. 2. 19:15
14/28 anonim válasza:
Igen. Ha van apja is. De csak te akarsz, a párod nem.
15/28 anonim válasza:
Ja, és neked is boldoggá kell tenned a gyereked, de te csak magadra gondolsz. Ez annyira lejön az írásaidból.
16/28 A kérdező kommentje:
Nyilván mert szeretnék gyereket.
Minél hamarabb. :)
2019. dec. 2. 19:22
17/28 anonim válasza:
2 gyerekem van mindig is anya akartam lenni, de én az ilyet büntetném.
18/28 A kérdező kommentje:
Miért is?
2019. dec. 2. 19:25
19/28 anonim válasza:
Amíg csőlátásban élsz, nem magyarázunk el semmit, mert eddig sem értetted mit írtunk.
20/28 anonim válasza:
Miért?
Mert rákényszerítesz valakire egy olyan 20 éves terhet amit nem akar. Ami az egész életére hatással lesz.
Most az a sztori jutott eszembe mikor a hiv pozitív faszi lefeküdt védekezés nélkul nőkkel és nem mondta el az állapotát.
Ritka gerinctelen egy alak vagy, sose mondtam még ilyet de bár sose lehetne gyerejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!