Szerintetek 15-16-17 évesen érdemes gyereket vállalni?
Nem. Ilyenkor még nagyon éretlen az ember lánya (igen, az őseim is szültek ekkor, nagyanyám tesója is 17 volt, bár a hipster parasztlányka nagyanyám 27 évesen ment férjhez... de az más világ volt) és igen kicsi az esélye, hogy megtalálja a nagy, stabil, kellő egzisztenciával rendelkező szerelmét.
Nem mondom, hogy kismillió közül egy esetben ne jöhetne össze az ilyesmi, de átkozottul kicsi rá az esély.
Szerintem mindenképp várj még. Tizenévesen ne szülj, főleg ne 15 körül. Igaza van a többieknek felelőtlenség. Nem tudod mire szeretnél vállalkozni. Én is hamar szeretnék családot, de semmiképp nem szültem volna tizenévesen. A barátod is fiatal még, nem kell el sietni. Bőven rá érsz 22-23 körül szülni. Feltéve, ha addig együtt lesztek. Kívánom, hogy így legyen egyébként! Előbb érettségizz le, ha tovább tanulni nem szeretnél, akkor tapasztald meg milyen a munka világa. Ne szülj se a párod, se a szüleid kontójára, nagyot lehet koppanni.
20/L
Házasság esetén nagykorúsítHATnak, ám ahhoz szülői beleegyezés is kell!
.
Nézz körül! Nagyon sokan még kétennyi idősen is várnak még egy pár évet, hogy a gyereket tisztességesen fel tudják nevelni.
Te még 20 alatt vagy, srácod is csak 21.
Honnan tudod, mit várhatsz 10-15 év múlva,miből neveled fel gyereked egyedül?
Mi az, ami miatt nem várhattok néhány évet? Elvileg együtt élitek le az életeteket, abból a 70 évből nincs még mondjuk 5? Érettségi, első munkahely, első közös albérlet, kirándulás, utazás, bulik.
Ha esetleg egy év múlva megunja a kakis pelenkát a felelősségteljes ifjú, aki egy tinit dönget, akkor mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!