Szerintetek 15-16-17 évesen érdemes gyereket vállalni?
Gyanús h kamu a kérdés de azért a véleményem leírom.
Azt nem értem hova a sietség? Őszintén .azért mert szerelem van nem egyenlő azzal hogy fiatalon le is kell kösd magad, amit ugye előbb-utóbb megbánnál hidd el. Most kéne csak kezdeni a szárnybontogatást ami kellő tapasztalattal látna el a jövőben. Viszont ha most bevállalnád a gyereket sok mindenről lemaradsz amit utólag nem lehet pótolni, illetve a gyereknevelés rovására mehet. Ilyenkor nem csak magadra kell gondolni ugye tudod? Ez egy életre szóló "szerződés" és hatalmas felelőség, lemondás. Persze nagy valószínűséggel ez amugy is be fog következni az életedben mint a legtöbb nőnek de nagyon nem mindegy az időzítés. Miért ne várhatnál ezzel még 5-6 évet hogy addig is tapasztalatot szerezz az életben , később legyen mit átadni annak a gyereknek . Na meg az anyagiak sajnos nem elhanyagolhatóak,de azt neked kell tudnod milyen szinten álltok.
Jó, egyedi eseteket én is tudok írni...
18 éves alig lett, már férjhez ment a lány, azonnal gyerekek, ikrek, boldogság és minden... Pár év múlva rájött, hogy de hát ő még nem élt és lelépett egy vele egykorú fickóval...
Csak mert az elején minden happy, még megváltozhat a helyzet. S bár a fentit egyes nők tuti nem lépik meg, attól még lehetnek hiányérzettel küzdő fiatal anyák, akik megbánják a dolgot.
Személy szerint zavarna is, hogy nem tudom magam emberségéből eltartani a kicsit, ha kell, de persze nem mindenki gondolkodik így s azért van olyan szitu, ahogy az ilyen lánynak bőven van pénze, mert örökölt vagy multimilliomos apuci szívecsücske lánya (aki valamiért nem verte el a fickót, amikor az az erősen kiskorú lányára szállt)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!