Szerintetek ápolói munka mellett megéri gyereket vállalni vagy nem?
Szintén eü. dolgozó vagyok; sosem fordult meg a fejemben, hogy a hivatásom miatt 'megéri-e' gyereket vállalnom.
Egyszerűen szerettem volna; akármit is dolgozom...
Jelenleg is itthon vagyok a kislányommal, továbbképzésekre nem járok még, majd az utolsó évben elég lesz, akkor is összejönnek a pontok.
A gyes/ gyed alatt szüneteltetni kell a regisztrációs kártyát, így ha visszamész, ott folytatod ahol abbahagytad. Én most itthon vagyok a második gyerekünkkel, aki a héten lesz 1 éves. Már én is töröm a fejem, hogyan megyek vissza dolgozni, mert 12 órázni biztos nem fogok tudni, mivel a férjem minden este fél 8-kor ér haza. Így sem nappalos műszakot nem tudok majd vinni, mert este 6-ig nincs suli/ovi, éjszakára meg nem érek be. Mindenképpen állandó délelőttös műszakot kell keresnem, ami nekem munkahely váltással fog járni, mert ahol dolgozom, sajnos ez nem lehetséges.
De emiatt meg sem fordult a fejemben, hogy ne vállajak gyereket. Majd megoldjuk. Ha másnak sikerült, nekünk is fog.
Inkább feláldozod magad a munka oltárán, és megfosztod magad a családtól, hogy anya lehess, a férjedet attól, hogy apa lehessen?! Belegondoltál abba, hogy egyik főnököd, munkatársad, beteged sem fog ajtót nyitni rád öreg korodra, senki sem fog unokával megajándékozni, vagy olyan boldog pillanatokat okozni, mint a gyermeked?!
Szép dolog az elhivatottság, de csupán azért nem vállalni gyermeket, mert a munkarendbe nem fér bele; baromság!
Nem ez az egyetlen állás, főként nem nővérként, mert abból úgyis hiány van most mindenhol; ha úgy érzed, így nem tudsz családot alapítani, akkor munkahelyet kell váltani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!