Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák Ti terhesség alatt...

Kismamák Ti terhesség alatt vettetek kabátot? Vagy azt hordtátok ami volt? Főként téli időszakra gondolok. Nem nagyon akarok venni mert utánna már nagy lesz. Kiváncsi vagyok ti, hogy oldottátok meg.

Figyelt kérdés
2019. nov. 24. 22:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan pici pocakom volt, hogy a 8. hónapig a sima, szűkített fazonú szövetkabátom simán rámjött. Utána tavasz lett és már nem is kellett.
2019. nov. 25. 14:10
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!Voltam anyukámnál tőle hoztam kabit.Szuper igaz az még nagy rám pedig anyum sem kövér de sebaj a végén már úgysem divatozunk gondolom örülök ha tudok menni meg beleférek :)Utolsó szerencsés testalkat vagy:) .Bár nem panaszkodom mert eddig csak hasam nőtt de a végén majd meglátjuk mi lesz.
2019. nov. 25. 15:58
 23/23 anonim ***** válasza:

En akartam venni zsir ujat,aztan mikor meglattam az arat,majdnem lefordultam a szekrol 🤣

De mivel en ikrekkel vagyok varandos,es januar vegere vagyok kiirva,igy elengedhetetlen egy meleg kabat.

Kerestem hasznaltan.Abszolut nem erdekelt,hogy jol all-e,csini stb,hanem csak az arat figyeltem 😁 igy 7000ft ert vettem hasznaltan egy anyukatol. A celnak tokeletesen megfelel.

2019. nov. 26. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!