Kismamák Ti terhesség alatt vettetek kabátot? Vagy azt
hordtátok ami volt? Főként téli időszakra gondolok. Nem
nagyon akarok venni mert utánna már nagy lesz. Kiváncsi
vagyok ti, hogy oldottátok meg.
Van egy hordozásra csináltatott becipzározható betétem, ha kinövő a kabátot akkor azzal fogom bővíteni.
2019. nov. 25. 05:58
Én márc. végén szültem, de télre már elég nagy hasam volt. Olyan kabátot vettem, amiben van kicipzározható betét, az elején anélkül hordtam, szülés után a pocakomra kötve tudtam benne hordozni a babát is, és azóta a betét nélkül hordom. Nagyon szeretem.
2019. nov. 25. 06:30
Mi is a bonprixről rendeltünk egy hordozós kabátot. Direkt olyat néztem ami alapból tetszett nekem, és azt mondtam, hogy máskor is felvenném.
Azt hordtam mikor a lányommal terhes voltam, abban hordoztam a lányomat, és most baba betét nélkül is abba járok. Tervezzük a kistesót, akkor is jó szolgálatot fog tenni.
Ha terveztek kistesót, mindenképpen megéri egy ilyenbe befektetni, mert ha szépet és jót választasz, akkor nem csak 2 hónapig fogod tudni használni, hanem nagyon sokáig.
2019. nov. 25. 06:32
Hol lehet ilyen betet kapni,ami zipzarolhato? En negy het mulva szulok,egy honapra sajnalok kiadni kismama kabatra 20 e ft ot. Eddig fekvos voltam,igy aug.ota nem jartam ki,csak vizsgalatokra. Anyam szerint ne vegyek,maradjak itthon. Egyelore nyitott kabattal jovok megyek,semmi nem er be... :/
2019. nov. 25. 06:35
Nem vettem
Telikabatban azt szeretem ha bo es lehet ala venni vagy 3 pulcsit is 😀
Terhesseg alat vegig kigombolva volt mert full melegem volt
Januari februari gyerekek
2019. nov. 25. 06:44
16/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!Nálunk is februári baba lesz.Jelenleg még beér a kabát ,végére már tuti nem.Kürülnézek amit írtatok oldalon.Drágát nem akarok.Meg jó ötlet,anyukámnál körülnézek.:)
Kamaszkoromban szerencsére a bő cuccokat szerettem, így az akkori kabátom jó volt rám a 9.hónapban is. :) Amúgy november közepén szültem, ha nem lett volna kabátom, lehet, megpróbálom kihúzni vásárlás nélkül. A másik két terhességemnél meg nem kellett télikabát.
2019. nov. 25. 08:05
Vettem, mert a réginek nem tudtam felhúzni a cipzárját. Nem bántam meg. Meg gondoltam, esetleg a következő terhességnél is jól jöhet. Amúgy kíváncsiságból most nem rég felpróbáltam, és nem nagy rám, az oldalán lehet állítani.
2019. nov. 25. 09:03
24 hetes vagyok, most még jó a régi kabátom...hát nem tudom mi lesz és meddig lesz még jó.Anyukám nagyobb méret mint én azon gondolkodtam, hogy kölcsönkérek majd tőle.Első baba nyáron született, akkor nem volt ilyen "gondom"😅😅
2019. nov. 25. 09:55
Van már egy kisfiam, 3 éves ő szeptemberi. Sajnos maradt rajtam sulyfelesleg szülés után de mielőtt teherbe estem fogytam 15 kg-t, így a husisabb időkből maradt télikabátom pont jó rám most, a korábbi vékonyabb időkben vett kabátom már nem ér össze.
Én is bonprixen nézegettem korábban, mikor még azt hittem szükséges lesz, de szerencsére jó a husisabb időkben hordott kabátom,erre a pár hétre még
35 hetes terhes vagyok jelenleg
2019. nov. 25. 10:05
Kapcsolódó kérdések: