Ihat-e kismama kis mennyiségben forralt bor?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy 1-2 dl, naponta nem árt terhesen sem, mert segíti a vérképződést amúgy is, meg csak a nonstop alkoholfogyasztás káros!2008. nov. 18. 00:47
1/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem lehet terhesen forralt bort inni, az alkohol tartalma tudtommal elfő.
2/7 anonim válasza:
Kis mennyiségben nyugodtan ihatsz. Én anno a vacsoránál mindig ittam egy pohár vörösbort, és gyönyörű, egészséges kisfiam van.
3/7 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem innék. A bor nem létszükséglet. Számomra nincs olyan alkohol tartalmú ital, amit a terhességem alatt meginnék.
Üdv
4/7 anonim válasza:
Nekem egyik nap alhasi görcseim voltak. Felhívtam a dokit, és azt mondta, vegyek be még egy MagneB-t, és igyak egy kis vörösbort, mert az is lazító hatású. Így is tettem. Szerintem is nyugodtan ihatsz.
27 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Ritkán, alkalomszerűen egy-egy pohár bor vagy esetleg sör nem árt. Viszonyt rendszert nem szabad belőle csinálni, mert károsodhat a baba.
6/7 anonim válasza:
Nekem kimondottan javasolta a szülésnő ismerősőm, hogy jót tesz a vörösbor. Persze csak mértékkel, de én sem hagyom ki a tél idején illatozó finom forralt bort. Én itthon is ha csinálok, akkor nagyon sok teával és elég kevéske borral...
18 hetes kismami
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, hasonlóan gondoltam.
Mindenkinek jó babavárást, babázást!
2008. nov. 18. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!