Egy kismama ihat actimelt meg olyan joghurtokat/italokat amiben bélflóra meg ehhez hasonló dolgok vannak? Várandósság alatt nem kell ezeket hanyagolni?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés,de eddig nem mertem inni pont a bifidusesensis meg ilyenek miatt inni nehogy valami bajt csinálja.Annyi eszem meg nem volt hogy megkéredezzem a dokim.Nemtudom honnan szedtem ne kérdezzétek.2009. máj. 27. 18:35
1/4 anonim válasza:
Persze, lehet. Egészségedre!
Ami nem ajánlott arra rá is van írva egyébként. Pl. Red Bull
2/4 anonim válasza:
Én a bifidusban nem nagyon hiszek, amúgy sem csinált nálam baba előtt sem semmit. Akkor már inkább a kaukázusi kefirt ajánlanám.
Azt, hogy mit fogyassz, beszéld meg a dokiddal, mert én a székrekedés, aranyér elkerülésére direkt szereztem be probiotic tablettát, 30 napig szedtem, közben kefirt és almát ettem tonnaszám, amikor megkívántam.
Szerintem nem okoz gondot, de azért én megkérdeztem az orvosomat, mielőtt beszedtem.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, csak egy anyuka, akinek három egészséges fia van. Én ettem az általad felsorolatakat, az emésztést is könnyítették. Szerintem nyugadtan fogyassz ilyen tejtermékeket. A lágy, a penészes sajtokat nem szokták ajánlani, bár bevallom én még egy pici márványsajtot is ettem. De attól sem lett semmi baja egyiknek sem. A nyers tojás és egyebek kerülendő.
4/4 A kérdező kommentje:
De jó!!Örülök hogy írtatok!!Már párszor szemeztem vele de nem mertem megvenni.Akkor ezentúl ehetek ihatok.Mégegyszer köszönöm!!
2009. máj. 27. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!