Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit NEM ehet, ihat egy kismama?

Mit NEM ehet, ihat egy kismama?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Alkoholt semmiképpen, kávét inkább ne, de ha függő vagy akkor sok tejjel. Én ilyen cukros, mesterséges, "műanyag" üdítőket sem ittam, bár előtte sem szerettem ezeket, gyorskaját sem ettem, talán csak egyszer, mert nagyon vágytam a sajtburgerre.. :) Azt mondják, hogy tartózkodni kell az üres kalóriák bevitelétől is, mert ezek nem táplálják sem a babát, sem téged, viszont jó sokat lehet tőlük hízni! Meg úgy általában a mesterséges, mű, agyon tartósított ételek, italok fogyasztása nem javasolt! Egyébként másról nem nagyon tudok, hogy tiltólistán lenne!
2011. máj. 14. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Penészes sajtokat (camembert, rokfort), pasztőrözetlen tejtermékeket, nyers húst (pl. tatárbifsztek), ezek az alapvető tiltólistás dolgok. A májkrémet, füstölt kolbászt se szokták ajánlani.

Íme egy cikk, ez alaposabb nálam: [link]

2011. máj. 15. 01:37
 3/4 anonim ***** válasza:
(Zárólejben megjegyzem, hogy a tömény, illetve a tejjel hígított kávé koffeintartalma teljesen megegyezik)
2011. máj. 15. 01:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Baba miatt kerülendő: alkohol, koffein, nyers hús, pasztőrizálatlan tejtermékek, mosatlan gyümölcs-zöldség, mesterséges adalékanyagok, + gyógyszerek sokasága

Mama miatt - egyéni tűréstől függően - kerülendő: fűszeres, zsíros (azaz gyomor-, máj- és epeterhelő) ételek, buborékos italok, felfújós vagy székrekedést okozó ételek

2011. máj. 15. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!