Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a baba? Ha valakin...

Megmaradhat a baba? Ha valakinek van ilyen tapasztalata segítsen kérem! Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés

Múlt héten teszteltem, a nemvárt előtt 3nappal. +lett.

fájt a mellem, szurkált a hasam. csináltam több tesztet is még tegnap reggel is, és +lett. még nagyon nagyon az elején vagyok. ( 4hetes az előző mensi első napjától. )

ma reggelre teljesen "leeresztett" a mellem! a hasam mensisen fáj, meg fáj a derekam is?

ez normális? nem voltam még soha terhes és ez a pici a 3.inszemináció segítségével sikerült!

félek hogy elveszítem! vagy a mell leengedése nem gáz még?

előre is nagyon köszönök minden választ4!!!!

2010. júl. 18. 13:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szorítok nektek!Majd írd meg,hogy vagytok:)
2010. júl. 22. 13:02
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is szorítok!

Bár szerintem minden a legnagyobb rendben!

2010. júl. 22. 15:28
 23/25 A kérdező kommentje:
köszi köszi köszi! meg fogom írni igérem!
2010. júl. 23. 07:34
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagytok?Remélem minden rendben van?Voltál már uh-n??

Drukkolok h minden rendben legyen!!

Írj h mi újság!!:-))

2010. júl. 29. 16:41
 25/25 A kérdező kommentje:
pénteken voltam ultrahangon, akkor voltam 4+6:) 15,6mmes petezsákban egy szép szabályos szikhólyagocska van:) nagyon örülök:) 13án (péntek 13án) kell megnt menni. remélem szerencsés péntek 13 lesz:9
2010. aug. 1. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!