Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megmaradhat a baba? Ha valakin...

Megmaradhat a baba? Ha valakinek van ilyen tapasztalata segítsen kérem! Nagyon aggódom!

Figyelt kérdés

Múlt héten teszteltem, a nemvárt előtt 3nappal. +lett.

fájt a mellem, szurkált a hasam. csináltam több tesztet is még tegnap reggel is, és +lett. még nagyon nagyon az elején vagyok. ( 4hetes az előző mensi első napjától. )

ma reggelre teljesen "leeresztett" a mellem! a hasam mensisen fáj, meg fáj a derekam is?

ez normális? nem voltam még soha terhes és ez a pici a 3.inszemináció segítségével sikerült!

félek hogy elveszítem! vagy a mell leengedése nem gáz még?

előre is nagyon köszönök minden választ4!!!!

2010. júl. 18. 13:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

hát én is úgy látom.

abszolult nem fáj, nem puffadt, semmi. olyan mint általában! teljesen.

nekem azon kívül hogy nem jött meg ( hálisten) semmi bajom nincs. nincs hányingerem, nem szédelgek, meg még nem is tudom mik szoktak lenni.

én ha nem +at teszteltem volna el sem hinném hogy babát várok! persze remélem nemsokára az orvos is megerősít!

2010. júl. 20. 07:33
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
A hányinger nekem a 6.héten kezdődött mind a két terhességemmel(a szoba is forgott körülöttem). Gratulálok!
2010. júl. 21. 07:19
 13/25 anonim ***** válasza:
48%

Szia! Hogy vagytok?

Teszteltél?

Ma mész dokihoz?

Minden jót kívánok nektek és drukkolok hogy minden rendben legyen!

2010. júl. 21. 07:59
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

Én két hete teszteltem pozit,a nemvárt napján.Utánalévő nap,már majdnem leszakadt a cicim,ha úgy feküdtem (pl.hasra)akkor a fájdalomtól felkeltem,aztán elmúlt.Ma éjjel megint arra keltem,h fordulásnál meg kellett fognom őket,mert ahogy húzódtak,nagyon fájt,még most is.

Van már egy kisfiam,az első terhesség óta fáj a derekam,szóval nekem is van olyan,h fel kell húzni az ágyról,mert magamtól nem igazán megy,csak lassan...Nagyon rossz érzés!Félek,mi lesz majd nagyhassal....

Úgyhogy nyugi,nem lesz baja a babádnak!Amúgy nekem sincs semmi tünetem így 6-7 hetesen!Elsőnél sem volt!

2010. júl. 21. 10:15
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Én is a nemvárt előtt három nappal teszteltem pozitívat...és nekem is mensis érzésem van..és néha a derekam is fáj..de meg sem fordul a fejembe, hogy baj lenne...voltam már babás, szültem már..akkor is ugyanígy voltam..a mellem érzékeny volt a bimbóm körül..kicsit duzzadtabb is néha mint előtte..de ez tegnap nem volt jellemző..leeresztett nekem is..ma reggel még mindig úgy volt..most viszont ismét duzzadt..szóval ne idegeskedj emiatt..
2010. júl. 21. 11:48
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

Gratulálok a babához. A mellem nekem is leereszkedett és olyan 6. hétig ugy éreztem, h mindjárt megjon. Allandoan szaladgáltam a wc-re megnézni, h meg jott-e. 6. héten már jott a hányás, rosszullétek. Gondolkodj pozitívan,h minden rendben lesz.

16 hkm

2010. júl. 21. 14:52
 17/25 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a cicim nem is feszül,van mikor megkeményedik van mikor nem, a mellbimbó körüli résznek a szine is változó hol sötét hol normális,állandóan megfog jönni érzésem van,és néha a petefészkeim is szurkálnak 1-2 másodpercig.A 6.hétben vagyok!:)Gratulálok a babádhoz!:)
2010. júl. 21. 15:29
 18/25 A kérdező kommentje:

jaj de jó! úgy örülök hogy ennyien írtatok!!! nagyon rendesek vagytok!!

ma hivtam a dokit és jövö hét péntekre 30.ra kaptam időpontot uh-ra. elméletileg akkor 6+1 leszek szóóval aztmondják akkor már kéne látni szivecskét! izgulok ám nagyon! de tényleg köszönöm a sok jótanácsot! jólesik egy kis megnyugvás!

és nektek is gratulálok! !!!

2010. júl. 21. 19:07
 19/25 anonim ***** válasza:
Az egyik válaszoló a hőemelkedés miatt kérdezte a hődet,ami nem esik le ha babás vagy végig fönnmarad a terhesség alatt, de menstruáció előtt vagy vetélés esetén leesik.Persze ezt vérzés,barna folyás is kíséri. Szájban mérd meg a hődet, ha 36,6-7 fok vagy afölött van, akkor miden OK szerintem:)
2010. júl. 21. 23:50
 20/25 A kérdező kommentje:

megmértem 37,2:)

ugylátszik minden ok!

tegnap beszéltem a dokival és 30.án pénteken kell mennem uh-ra!!!szoritsatok:)

2010. júl. 22. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!