Megmaradhat a baba? Ha valakinek van ilyen tapasztalata segítsen kérem! Nagyon aggódom!
Múlt héten teszteltem, a nemvárt előtt 3nappal. +lett.
fájt a mellem, szurkált a hasam. csináltam több tesztet is még tegnap reggel is, és +lett. még nagyon nagyon az elején vagyok. ( 4hetes az előző mensi első napjától. )
ma reggelre teljesen "leeresztett" a mellem! a hasam mensisen fáj, meg fáj a derekam is?
ez normális? nem voltam még soha terhes és ez a pici a 3.inszemináció segítségével sikerült!
félek hogy elveszítem! vagy a mell leengedése nem gáz még?
előre is nagyon köszönök minden választ4!!!!
hát én is úgy látom.
abszolult nem fáj, nem puffadt, semmi. olyan mint általában! teljesen.
nekem azon kívül hogy nem jött meg ( hálisten) semmi bajom nincs. nincs hányingerem, nem szédelgek, meg még nem is tudom mik szoktak lenni.
én ha nem +at teszteltem volna el sem hinném hogy babát várok! persze remélem nemsokára az orvos is megerősít!
Szia! Hogy vagytok?
Teszteltél?
Ma mész dokihoz?
Minden jót kívánok nektek és drukkolok hogy minden rendben legyen!
Én két hete teszteltem pozit,a nemvárt napján.Utánalévő nap,már majdnem leszakadt a cicim,ha úgy feküdtem (pl.hasra)akkor a fájdalomtól felkeltem,aztán elmúlt.Ma éjjel megint arra keltem,h fordulásnál meg kellett fognom őket,mert ahogy húzódtak,nagyon fájt,még most is.
Van már egy kisfiam,az első terhesség óta fáj a derekam,szóval nekem is van olyan,h fel kell húzni az ágyról,mert magamtól nem igazán megy,csak lassan...Nagyon rossz érzés!Félek,mi lesz majd nagyhassal....
Úgyhogy nyugi,nem lesz baja a babádnak!Amúgy nekem sincs semmi tünetem így 6-7 hetesen!Elsőnél sem volt!
Gratulálok a babához. A mellem nekem is leereszkedett és olyan 6. hétig ugy éreztem, h mindjárt megjon. Allandoan szaladgáltam a wc-re megnézni, h meg jott-e. 6. héten már jott a hányás, rosszullétek. Gondolkodj pozitívan,h minden rendben lesz.
16 hkm
jaj de jó! úgy örülök hogy ennyien írtatok!!! nagyon rendesek vagytok!!
ma hivtam a dokit és jövö hét péntekre 30.ra kaptam időpontot uh-ra. elméletileg akkor 6+1 leszek szóóval aztmondják akkor már kéne látni szivecskét! izgulok ám nagyon! de tényleg köszönöm a sok jótanácsot! jólesik egy kis megnyugvás!
és nektek is gratulálok! !!!
megmértem 37,2:)
ugylátszik minden ok!
tegnap beszéltem a dokival és 30.án pénteken kell mennem uh-ra!!!szoritsatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!