Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 32 hetes kontrollon a doki...

A 32 hetes kontrollon a doki megvizsgált, és azt mondta, hogy érzi a baba fejét, csak annyit mondott, hogy ez nem baj. Volt esetleg valakinek hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés
Nem is firtattam, csak itthon kezdtem el gondolkozni, hogy ez mit jelenthet. Van esélyem, hogy esetleg gyorsabban kibúj majd a babóm, vagy ez majd attól függ, hogy milyen gyorsan tágulok?
2009. nov. 2. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
A doki nem ijesztett meg eléggé. Én ugyan ennyi idős terhesen pontosan így voltam a doki azt mondta, hogy nem baj és hogy nem lesz gond csak szedjek magne b6-ot. egy hét múlva kórházban kötöttem ki visszatartáson, és 34 hetesen megszültem. Semmi baja nincs a babámnak hála Istennek, de 8 napig a koraszülöttosztályon voltunk. 4 napig meg sem foghattam a kislányomat, nem kívánom senkinek azt az érzést. Nagyon vigyázz magadra és pihenj sokat, csak azért írtam le ilyen drasztikusan a dolgaimat, hogy Te ne járj így. Biztos te kihordod, de inkább félj minthogy megijedj.
2009. nov. 2. 14:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálam 34 hetesen volt ez, ráadásul nekem a nyákdugóm is elment ekkor. Dokim szigorú fekvést írt elő, 2 hétig be is tartottam, csak feküdtem. Minden reggel úgy keltem, hogy csak még ezt a napot bent maradjon a babám. Ehhez képest pont kiírt napon született, semmi baj nem volt! Persze ezt nem azért írom, hogy ne foglalkozz vele mit mondott a doki. Szerintem neked is pihengetned kéne, amennyit csak tudsz!!!
2009. nov. 2. 15:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondhatta azért is, mert beforudlt a helyére. Ezért érezte a buksiját. Nem feltétlenül jelent rosszat.
2009. nov. 2. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!