Ki meddig dolgozott a munkahelyén amikor megtudtátok hogy babat vartok?
Figyelt kérdés
Aki 30fölött veszélyeztetett terhesnek minosul az meddig dolgozott?2019. okt. 18. 11:06
11/18 anonim válasza:
20.hétig dolgoztam. Aki veszélyeztetett terhes, azt rögtön táppénzre veszi az orvos, függetlenül attól h hány éves.
12/18 anonim válasza:
Január 27-en szültem, előtte december 20 körül jöttem el szabira és január elejétől CSED-re.
13/18 anonim válasza:
Én 30 éves vagyok, nem veszélyeztetett. 33. hétig dolgozok, most vagyok 31 hetes, tehát még 2 hét. Irodai ülő munka, nem is extra stresszes, de egész nap ülni is nagyon kényelmetlen már.
14/18 anonim válasza:
32.hétig dolgoztam. Csak azért jöttem el, mert muszáj volt, nem tudtam a nagy pocakomtól dolgozni.
15/18 anonim válasza:
Ahogy megtudtam, hogy babat varok konnyitett munkat kaptam. 34.hetig dolgoztam.
16/18 anonim válasza:
Saját virágboltot üzemeltetünk és egyenlőre még én is dolgozom benne, 17 hetes vagyok most! Március végére várjuk a babát, úgy gondoltam az éven még dolgozgatok a magam tempójával de januártól át adom a helyemet! Akkor leszek 28 hetes terhes!
Egyenlőre bírom a munkát és igénylem is, de emelni pl.nem emelek!
17/18 anonim válasza:
34. Hétig, akkor megy el itt (Németországban) egy kismama törvény szerint gyesre. Irodai munka. El tudtam volna képzelni jobb időtöltést is, mint a munka, de végig csináltam, nem akartam kiiratni magam, csak mert nincs kedvem
18/18 anonim válasza:
10 hetesként, mivel veszélyeztetett lettem. De 12. héttől amúgy sem maradtam volna (24 órás műszak, fertőzés veszély).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!