Miért nem szabad nyújtózkodni terhesen?
Álljk le és hagyjam a családra a takarítást vagy nyugodtan folytathatom mert ez mással is előfordult és nem lesz gond? 22 hetes kismama
A nagy takarítás ideje van, gondolom ti is pucoltok ablakot és a lakást is tüzetesebben áttakarítjátok. Vagy nekünk már ezt sem szabad? Gondoltam sikerül kitakarítsak, közben nyilván emelek is, de nem nagy súlyt, és kicsit nyilalni kezdett a nyilás, hol gondolom a baba fog majd megszületni. Szinte olyan nyilaló érzés mint mikor fel vagyok fázva, de nem érzem veszélyesnek, csak nem tudom összefügg-e azzal, hogy kicsit többet mozgok, kicsit emelek és nyújtózom.
Csak annyit csinálj amennyit még nem tartasz megeröltetőnek.
Azért ne nyújtózkodj erősem mert méhösszehúzódást okoz. Finomon persze lehet nyújtózni.
Szerintem hagyd a francba a nagytakarítást. Csak nincs akkora felfordulás, hogy hasra ess a szemétben. :))
Ha valakit meg zavar, akkor csinálja meg ő.
Igaza van az előző válaszolónak. Inkább kíméld magad, mint, hogy bármi történjen. Azt tényleg nem lehet visszacsinálni.
Pihenj sokat, alukálj napközben egy órácskát, vigyázz magatokra.
Gratula a babához.
Egy 16 hetes kicsilány anyukája.
Szia, a nyilalo erzes tenyleg nem hangzik tul jol, de azert tulzasba sem kell esni. RAjtam is kitort a karacsonyi keszulodes laza.. kb 4 het mulva szulok, de tegnap azert meg felmostam. Ha emelsz, akkor azert arra figyelj, hogy ne "hasbol" emelj, hanem a karod erejet hasznald inkabb.
36 hetes kismama
Szia!
Én most 39 hetes vagyok és hála égnek még mindent megtudok csinálni, de azt ajánlom, hogy 1-2 órára mindig pihenj le és újúlt erővel kezdj a dolgokhoz és ne nyújtózkodj!Grat. a babához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!