Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem szabad nyújtózkodni...

Miért nem szabad nyújtózkodni terhesen?

Figyelt kérdés

Álljk le és hagyjam a családra a takarítást vagy nyugodtan folytathatom mert ez mással is előfordult és nem lesz gond? 22 hetes kismama

A nagy takarítás ideje van, gondolom ti is pucoltok ablakot és a lakást is tüzetesebben áttakarítjátok. Vagy nekünk már ezt sem szabad? Gondoltam sikerül kitakarítsak, közben nyilván emelek is, de nem nagy súlyt, és kicsit nyilalni kezdett a nyilás, hol gondolom a baba fog majd megszületni. Szinte olyan nyilaló érzés mint mikor fel vagyok fázva, de nem érzem veszélyesnek, csak nem tudom összefügg-e azzal, hogy kicsit többet mozgok, kicsit emelek és nyújtózom.

2007. dec. 10. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
szia.én mindent ugyan ugy csináltam a terheségem végéig mintha nem lettem volna az:)nekem nem volt segitségem a rokonaim messze laknak a férjem hetel.ugyhogy csak mgamra számithatam:)nekem is nyilalt a hasam alja.azt mondták mert nyulik a hasizom meg a méh tarto izmok....de ha nem mulik el akkor kérdezd meg az orvosodat.gratulálok a babyhez.8hónapos fiúcska anyukája
2007. dec. 10. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél vissza a tempóból, mert ha gond lesz, visszacsinálni már nem lehet... Kíméld magad, de nem kell abbahagyni a normális tevékenységeket. Lassan csinálj mindent és ha érzed, hogy kényelmetlen, hagyd abba. Nagy pocakkal ténleg nem jó nyújtózkodni, mert tovább nyúlik a méh, neked talán még nem vészes félidőben, de ha már szúr, ne csináld! Jó babavárást, vigyázz magatokra!
2007. dec. 10. 12:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak annyit csinálj amennyit még nem tartasz megeröltetőnek.

Azért ne nyújtózkodj erősem mert méhösszehúzódást okoz. Finomon persze lehet nyújtózni.

Szerintem hagyd a francba a nagytakarítást. Csak nincs akkora felfordulás, hogy hasra ess a szemétben. :))

Ha valakit meg zavar, akkor csinálja meg ő.

Igaza van az előző válaszolónak. Inkább kíméld magad, mint, hogy bármi történjen. Azt tényleg nem lehet visszacsinálni.

Pihenj sokat, alukálj napközben egy órácskát, vigyázz magatokra.

Gratula a babához.

Egy 16 hetes kicsilány anyukája.

2007. dec. 10. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, a nyilalo erzes tenyleg nem hangzik tul jol, de azert tulzasba sem kell esni. RAjtam is kitort a karacsonyi keszulodes laza.. kb 4 het mulva szulok, de tegnap azert meg felmostam. Ha emelsz, akkor azert arra figyelj, hogy ne "hasbol" emelj, hanem a karod erejet hasznald inkabb.

36 hetes kismama

2007. dec. 10. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én most 39 hetes vagyok és hála égnek még mindent megtudok csinálni, de azt ajánlom, hogy 1-2 órára mindig pihenj le és újúlt erővel kezdj a dolgokhoz és ne nyújtózkodj!Grat. a babához.

2007. dec. 11. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!