Terhes vagyok és nem jó a szex, kezdek kikészülni, mit
tegyek, hogy ne aggódjak ennyire?
11/17 A kérdező kommentje:
3.gyerek, mint mondtam naponta nagyon sokat utazom, gyaloglok is, haztartas, allatok, gyermekneveles, vezetni tanulok. Reggel fél 5kor kelek és 6ra érek haza, vagy ha vezetek, 8ra.
Alacsony súllyal kezdtem és 6 kilónál járok.
Elhagyom magam...de baromi jó fej, aki ilyet ír nekem. A hosszú választ író 22 hetesnek viszont külön köszi, eléggé átérezte a lényeget.
12/17 anonim válasza:
"nem jó de kívánom"
Betegek vagytok! A szex fontosabb, mint a baba? Mindenki arra hivatkozik, hogy nem lesz semmi baja. Basszus! A gyerekre senki nem gondol. Titeket az önző szex irányít. Ez aberált dolog!
2019. okt. 15. 07:03
13/17 A kérdező kommentje:
Hát ez vicces, utolsó...ki az aki azt írta, a szex fontosabb? Egyedül te. Ilyen mondat nem szarmazhat, csakis beteg embertől, jogos. Köszi h megerősítetted :))))
A terhesség nehéz, áldozatokkal jár, olykor megterhelőbb, mint hinném, és ez a kérdés egyetlen dologra kérdez rá csak. A szövegértés viszont az ország nehézsége, úgy érzem néhány esetben..
Jó én férfi vagyok, de szerintem a problémád részben a napi 70km inga, nem tudod elfelejteni a terhesség idejére? Mármint ha meló vagy ilyesmi miatt azt megértem, de szerintem a GYES-sel jobban jársz, főleg,ha ilyen állapotban vagy ahogy leírtad. Hátha így tudnál többet pihenni és jobb állapotod lenne fizikálisan. Ez lehet segítene a gyereknevelésnél és a szexnél is. Arról pedig szerintem nem tehetsz, hogy most mennyi plusz jön föl meg stb. Vigyázzatok a babára és kellemes együttléteket :D
2019. okt. 15. 08:54
15/17 A kérdező kommentje:
Munka, igen, még 2 hétig járok fel. Muszáj. Betanítom azt, aki helyettem lesz. Gyes? Gyesre nem szülünk...gyed lesz az, de az se most, nem tudom mire utaltál ezzel :) táppénz se lesz, mert otthonról fogok majd dolgozni végig. Igazad van, hogy főleg az ingázás tesz rosszat.
Arra utaltam ezzel, hogy amennyiben a tested nem bírja az ingázás+ terhesség dolgot akkor választanod kell, vagy az egészség és akkor kevesebb pénz, mindegy hogy gyesnek gyednek vagy minek hívom, vagy pedig a munka és az esetleges "szövődmény". Vagy vagy alap van sajnos. Nyilván betanítás fontos, de szerintem annyit nem ér, hogy bajotok legyen. Ugyanez az otthoni melóval is..
2019. okt. 18. 19:40
Én most vagyok 23 hetes és mióta terhes vagyok jó,ha háromszor együtt voltunk a férjemmel.És mielőtt rám vetnék magukat a terhesem is szexistennők,nem hagytam el magam,nem híztam 60 kg-ot és nem vagyok hajlandó azt gondolni,hogy baj van velem.Mert nincs velem semmi baj, veled sem. Ahogyan minden ember,minden terhesség is más.Sajnos én egyáltalán nem kívánom a szexet.Sokáig rosszul éreztem magam emiatt és nagyon lelkiismeret furdalásom volt.Aztán rájöttem,hogy felesleges.Egyfelől 10 éve vagyunk együtt a férjemmel,nem emiatt fog elhagyni,és ha én "kibírom" a terhesség kellemetlen tüneteit(amikből jutott nekem bőven) a szülést gátmetszésestől mindenestől (persze az összes csodájával együtt),akkor talán ő is kibírja ezt a pár hónapot.Ettől függetlenül nagyon hiányzik az az intimitás,amit csak a szex tud nyújtani,akárhonnan nézem is.De egyszerűen nem esik jól és kész.
2019. okt. 22. 11:52
Kapcsolódó kérdések: