Terhes vagyok és nem jó a szex, kezdek kikészülni, mit tegyek, hogy ne aggódjak ennyire?
22 hetes vagyok, nagyon nehez mar neha a letezes, nagy a hasam, ha gyaloglok vagy ulok nagyon huzodik a szalag, kemenyedek, estere elfaradok. Ingazom 70km-t ketszer naponta.
szeretnek nemi eletet elni, hianyzik a szeretkezes, amit felek megtenni, ha megprobaljuk, az jar a fejemben h baj lesz. Nem faj, de nem is jo. Csak oralisan esik jol, de akkor meg orgazmuskor kemenyedek. Lelkileg nehez, nem akarom h nelkulozzuk egymast...a parom megerto es turelmes, de engem zavar, hogy max heti 1x jut ra sor, es azt se ugy elvezem..
Sajna én is hasonló cipőben járok.
23 hetesen nem nagyon tudunk szexelni mert amelyik pózban nekem nagyon jó lenne, abban megfajdul a hasam. Nálunk az orál nem játszik. Ha ramjon már egyre kevésbé tud a hasam méretétől, vagy nyom, a többi pózokban pedig csak pár percig tart :(
Engem is rosszul érint, és még sok van hátra, talán ennél csak rosszabb lesz.
Magnéziumot próbáltad hogy előtte nemsokkal veszel be? Jelezted az orvosodnak?
Imádom ezeket a hasznos "mi lesz veled később?" jellegű hozzászólásokat :D
Pont ugyanennyi hetes vagyok és pontosan ugyanez van velem is. Mintha én írtam volna ki a kérdést :D
Minden terhesség más, minden ember más. Tok jó, ha valaki 45 hetesen vígan szexel, sulyzozik, maratont fut, de (halistennek) nem vagyunk egyformák.
Ha nem bírod, akár "csak" lelkileg a gondolatot, h árthat, ne erőltesd. Teljesen megértelek. Szerencsére a párod megérti, így ahogy tudjatok, kényeztessétek egymást és szülés után visszatértek a más jellegű intim együttlétre. Halistennek nem csak egyféleképpen lehet együtt lenni és kifejezni a szeretetünket és törődésünket a párunk iránt. :) használjatok ki, legyetek kreatívak és semmiképp se csinálj olyat, amit nem érzel biztonságosnak, ne adj Isten, kellemetlen.
Egyébként a keményedés ellen a sok magnézium és a sok víz ivás segíthet. :)
22 hkm
22 hetesen nagyon korai igy erezned magad. Mi lesz igy veled? Hany kilo plusznal jarsz? Eleve tulsulyal kezdted a terhesseget? En 37 hetes vagyok, nagy a pocim de meg mindig jovok megyek es magam kotom be a cipom is bar mar s hajolasban zavar. Sokat kemenyedek en is dehat ez van, ki lehet birni.
Valamin kell valtoztas hogy jobb alapotban legyel mert ez igy nincs rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!