Kezdek teljesen kikészülni! Valami ötlet valakinek?
Pedig csak az a megoldás, hogy átvesz tőled a párod a szabadnapjain egy-két éjszakát hetente.
Illetve bepróbálkozhatsz a tesóddal, szüleiddel újra, csak most remélhetőleg rota nélkül.
Ugyan ebben a cipőben járunk. 4 hónapos, főleg este a legrosszabb. Éjszaka ő is szinte azonnal felébred amint az ágyába teszem. Nálunk sokat segit hogy anyatejes, igy amikor már nem birom, magam mellé fektetem és ha akar szopizik,ha akar nem, sokszor nem is észlelem mit csinál annyira fáradt vagyok.
Próbáld meg esetleg éjszaka magad mellé tenni,érezze a szagodat,hátha megnyugtatja.
Cumit elfogadja? Valami kellene a szájába amin levezetheti azt az érzést ami folyton felébreszti.
Dentinoxot szoktam még kenni az inyére,ez kicsit érzésteleniti igy el tud aludni.
Valószinűleg a babád is nagyon el van fáradva, túlfáradt, ami az egészet még jobban tetézi, nehezebben alszik el, nyugszik meg.
Kitartást nektek!
Hordozd magadon! Komolyan!
A fogzás fájdalmát nem mulasztja el, de legalább többet fog aludni. Ezzel máris segítettél magadon mentálisan, ugyanis kevesebb sírást kell hallgatni. Ami önmagában is baromi fárasztó.
Ettől persze te még nem alszol többet, de a napjaid csendesebbek lesznek. Éjszaka én összebújnék vele a helyedben hiába nem szopizik már. Biztos nem tökéletes megoldás, de egy kicsit segíthet.
Én úgy képzeltem hogy nem fogok hordozni, aztán én is kaptam egy hasfájós letehetetlen babát. A kendővel nem tudtam megbékélni, de a csatos hordozóval igen. Bár elméletileg nem annyira egészséges tartást biztosít mint a kendő, de azért károkat sem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!