TSH 3,57. Terhes vagyok,10. hetben. Letrox 50 mg - öt szedek, nem sok?
Nincs pajzsmirigy problémám azt mondta a doktornő, de szedjem, mert 2,5-nek kéne lennie terhesség alatt a TSH-nak, ez oké.
6 hét múlva nézne meg, hogy javult e, ez is bosszantó, mert másoknak 2 hetente ellenőrzik.
Soha nem szedtem még ezt a gyógyszert, hallottam csúnya mellékhatásról..
Van itt aki ért ehhez?
Ha endokrinológusra van szükséged, akkor keress inkább magánt, az sztk-sokról jót még nem hallottam...és magánban is körbe kell nézni. Vannak konkrétan nőgyógyász-endokrinológusok: pl dr. László Dániel vagy dr. Kelemen Csaba de az ENdocare központban bárki jó, a legjobb Tüü doki. Mondjuk ez Bp, ezen kívül Kecskeméten tudok egyet: dr. Naszódy Péter.
De a lényeg, hogy pont, hogy nem lesz bajod a Letroxtól, épp ellenkezőleg.
Csak egy tipp:
Ha van ügyfélkapud az eeszt.gov.hu oldalon meg tudsz nézni minden leletedet. Én ma voltam cukorterhelésen és már délután fent voltak az eredményeim.
Ez nagyon jó, köszönöm szépen!
Es mindenkinek, aki írt!
T3, T4-et, antiTPO-t csak akkor néznek ha a TSH magas, aminek a felső határa 4.2
A teherbeeséshez szokták mondani, hogy 2.5 alatt legyen. De ezt nem veszik annyira szigorúan. 3.57 teljesen jó érték.
Egyébként rengeteg hozzaszolas van itt is, hogy a Letroxot szedik és mennyi mellékhatást tapasztalnak, valaki abba is hagyta heves szívdobogás és remegés miatt, nem egy ilyen és nem 1 hajhullasos esetet olvastam, és annak aki írta, hogy alulműködés miatt, nem.. Az miatt is hullát, igen, de neki előtte nem hullott és úgy érzi ettől van..
Mi a bizonyíték, hogy nem? Semmi... Mert ha szólsz az orvosoknak legyintenek és annyit mondanak, hogy ahh, attól nem lehet...
Na persze, nyilván a gyógyszerek ellen nem fognak beszélni.... Ugye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!