Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » TSH 3,57. Terhes vagyok,10....

TSH 3,57. Terhes vagyok,10. hetben. Letrox 50 mg - öt szedek, nem sok?

Figyelt kérdés

Nincs pajzsmirigy problémám azt mondta a doktornő, de szedjem, mert 2,5-nek kéne lennie terhesség alatt a TSH-nak, ez oké.

6 hét múlva nézne meg, hogy javult e, ez is bosszantó, mert másoknak 2 hetente ellenőrzik.

Soha nem szedtem még ezt a gyógyszert, hallottam csúnya mellékhatásról..

Van itt aki ért ehhez?

2019. okt. 1. 15:16
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha endokrinológusra van szükséged, akkor keress inkább magánt, az sztk-sokról jót még nem hallottam...és magánban is körbe kell nézni. Vannak konkrétan nőgyógyász-endokrinológusok: pl dr. László Dániel vagy dr. Kelemen Csaba de az ENdocare központban bárki jó, a legjobb Tüü doki. Mondjuk ez Bp, ezen kívül Kecskeméten tudok egyet: dr. Naszódy Péter.

De a lényeg, hogy pont, hogy nem lesz bajod a Letroxtól, épp ellenkezőleg.

2019. okt. 1. 17:24
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3,8 volt terhesség elején, nem kellett rá szednem semmit, azért nem foglalkozott vele, mert egy kicsi eltérés és emiatt nem fogsz elvetélni.
2019. okt. 1. 17:24
 13/31 A kérdező kommentje:
2-3 hetes a leletem, nem tudni most mennyi, tegnap kaptam ki a dokimtól...
2019. okt. 1. 18:01
 14/31 A kérdező kommentje:
Ma pedig kiírták és holnap kezdem.
2019. okt. 1. 18:01
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy tipp:

Ha van ügyfélkapud az eeszt.gov.hu oldalon meg tudsz nézni minden leletedet. Én ma voltam cukorterhelésen és már délután fent voltak az eredményeim.

2019. okt. 1. 18:40
 16/31 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó, köszönöm szépen!

Es mindenkinek, aki írt!

2019. okt. 1. 18:45
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

T3, T4-et, antiTPO-t csak akkor néznek ha a TSH magas, aminek a felső határa 4.2

A teherbeeséshez szokták mondani, hogy 2.5 alatt legyen. De ezt nem veszik annyira szigorúan. 3.57 teljesen jó érték.

2019. okt. 1. 19:28
 18/31 A kérdező kommentje:
Akkor, ha nem vagyok terhes jó, a doki szerint 2, 5 a jó terhesség 1. trimeszterében, és nem a teherbeeséshez csak.
2019. okt. 1. 19:48
 19/31 A kérdező kommentje:

Egyébként rengeteg hozzaszolas van itt is, hogy a Letroxot szedik és mennyi mellékhatást tapasztalnak, valaki abba is hagyta heves szívdobogás és remegés miatt, nem egy ilyen és nem 1 hajhullasos esetet olvastam, és annak aki írta, hogy alulműködés miatt, nem.. Az miatt is hullát, igen, de neki előtte nem hullott és úgy érzi ettől van..

Mi a bizonyíték, hogy nem? Semmi... Mert ha szólsz az orvosoknak legyintenek és annyit mondanak, hogy ahh, attól nem lehet...

Na persze, nyilván a gyógyszerek ellen nem fognak beszélni.... Ugye...

2019. okt. 1. 19:53
 20/31 A kérdező kommentje:
hullhat *
2019. okt. 1. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!