TSH:7, mennyi idő alatt lehet 1-2 közé beállítani? Most
25 mg Letrox-ot szedek egy hete! BAbát szeretnék
mihamarabb!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 19:55
1/5 anonim válasza:
Szia, én pajzsmirigy alulműködés miatt szedtem először eutiroxot majd mivel az nem használt utána kaptam a letroxot..és úgy lettem babás,hogy még mindig hormongondok voltak és az értékeim alig változtak, végig a terhesség alatt is szedni kellett ,hogy a babának ne legyen fejlődési rendellenessége mert ha terhesség alatt nem szedi akinek ilyen gondja van akkor nagy a babánál a fejlődési rendellenesség kialakulása, így viszont nem..
2010. ápr. 25. 09:53
2/5 anonim válasza:
Szia! Én is hasonló cipőben járok. Én is Letroxot szedek és én is 25 mg -t. Viszont nekem az Anti Tpom - is nagyon magas 1300. Nekem azt mondta a dokim, hogy ebben az évben mindenképpen szednem kell a gyógyszert, de lehet a babával próbálkozni, csak sokkal nehezebben fog összejönni, mint normál esetben. Sajnos még nem sikerült a baba, de nem adjuk fel. Neked is sok sikert és kitartást.
2010. máj. 12. 13:47
3/5 anonim válasza:
Sziasztok!
4 éve vagyok pajzsmirigy alulműködéses beteg, a bal lebenyemet el is távolították. L-thyroxint szedtem évekig, majd kettő év próbálkozás után végre sikerült teherbe esnem. A terhesség alatt megugrott a pajzsmirigy szintem, emeltük az adagot, majd a terhesség után egy másik gyógyszert kaptam (letroxot), de még egy kicsit magas az értékem.
2010. aug. 29. 21:30
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, remélem minden rendben van. Mennyi TSH-val sikerült teherbeesni? Nálam a Letrox 50 mg bevált, remélem, nemsoká kismama leszek!
2010. aug. 31. 12:40
5/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
A terhesség előtt L-thyroxint szedtem 50-et, az értékem általában 2-2,4 között volt. Amikor mentem a következő kontrollra, akkor a laborom kereken 7-et mutatott. Megemelte a doki az adagomat és teljesen jó volt az eredményem, 6 hetente jártam kontrollra. A terhesség után viszont 8-ra ugrott fel, és most 3 hónapja szedem a Letroxot, októberben megyek kontrollra, remélem minden jó lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!