Másfél éve nem védekezünk de semmi eredmény, két évvel ezelőtt volt egy vetélésem. Elkerülhető még a petevezető átfújás vagy mihamarabb csináltassam meg?
Én mindenképp elmennék egy átjárhatósági vizsgálatra, de előtte elküldeném a férjem spermavizsgálatra. Ne húzzátok az időt!
Én is így csináltam, ahogy fent leírtam. :)
Azt javaslom, amit az utolso valaszolo is ir.
Elso legyen a ferjed spermavizsgalata, mielott teged komolyabb, fajdalmasabb, dragabb vizsgalatok ala vetnek, vagy veled szedetnek valamit.
A spermavizsgalat annyit jelent, hogy a ferjed mintat ad, nem faj neki. :-)
Ha esetleg ott van gond, akkor deruljon ki, mielott teged zaklatnak kevesbe kellemesen.
Nekem a hsg hozta meg úgy az eredményt, hogy a férjemnek rossz lett a sperma eredménye. Nem kell annyira félni ettől a vizsgálattól. Én is be voltam sz@rva, de kibírható, és gyors. 2x voltunk együtt utána, és most 8+3 vagyok :-)
A meddőségibe azt monda a doki nagyon gyakori, hogy ez a vizsgálat hozza meg az eredményt. Látjátok még így is, hogy kiskatona gondok voltak.
Mi 9 hónap sikertelenség után, kezdtünk el utána járni a dolgoknak. Párom spermavizsgálata rendben volt. Nekem mindenképp javasolták a petevezeték átfújást. Áprilisban megcsináltattam a műtétet, szeptemberben teszteltem pozitívat. Kellemetlen volt a műtét,de a baba miatt megérte.
20 hetes kismami
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! A páromat már vizsgálták,az első vizsgálata egy magándokinál elég rossz eredményű lett,majd mondta a nődokim, hogy megnézeti ő is,és az az eredménye tökéletes lett,az első után egy hónappal,de biztos ami biztos még egyszer megcsináltatjuk majd a hónap végén.
Igen, azt hiszem vágjunk bele! Úgyis túl kell rajta esni,én nem csak a vizsgálattól félek,hanem az eredménytől,hogy ha esetleg nem átjárható,nem hiszem, hogy egy lombikprogramot tudunk vállalni,sőt, biztos, hogy nem. A kismaminak szívből gratulálok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!