Normális a ciklusom? Hogyan tudnám beállítani?
Figyelt kérdés
Októberi 32 napos volt,
Novemberi 28 napos volt,-itt hagytam abba a fog.gátlót
Decemberi 31 napos,
Januári pedig 35 nap és a 22napon volt a peteérésem.
15-ém jött meg,mikorra várhatom a pémet,??
Vagy nehéz lenne megmondani?
Köszönöm Nektek a segítséget!!!
2011. febr. 17. 16:35
1/6 anonim válasza:
Egy picit rendszertelen, de annyira nem extrém módon. Ilyen megesik. Nehéz lenne most tippelni, nem ártana ovutesztet használnod valamikor középidő táján többször. Szerintem ez még nem számít annyira durva eltérésnek, bár egy kis rendszeres torna (Aviva) lehet, hogy nem ártana, a kiszámíthatóság kedvéért.
2/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó peteérésemet ovulációs tesztel derítettem ki,de nem volt olcsó mulatság,majdnem 3 doboz elment! :)
Bár nem érdekel csak jönne már a baba..
2011. febr. 17. 16:38
3/6 anonim válasza:
Vegyél a vaterán lh tesztet.:)
Sok sikert
4/6 anonim válasza:
Az ovulációs mikroszkópot (pl. PG53) csak egyszer kell megvenni és nekem bevállt. 1-2 ezer forintos nagyságrend volt, és akkor használod, amikor akarod, ahányszor akarod. (egy PCO-s sorstárs).
5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg?
Ez érdekelne..
Hogy működik,hogy kell használni?
És hol lehet kapni?
Köszike.
2011. febr. 17. 18:32
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem is hasonló volt.... és utoljára a 21. napon volt ovum :)
10+5 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!