Ha rendszeres a ciklusom akkor miért nincs peteérésem?
Mit mondott erre a dokid????
Előfordulhat hogy rosszkor nézi!
Komolyan, nem vagyunk mind egyformák.
Pl. amikor a kisfiamat terveztük a párommal, mindig akkor voltunk együtt amikor ELVILEG peteérésemnek kellett lennie. Hát hiába próbálkoztunk csak nem jött össze. Aztán egyszer úgy jött ki a lépés hogy épp menzeszem utáni napon estünk egymásnak, és utána se. Sokat dolgoztunk stb., bele is fáradtunk a babaprojekt sikertelenségébe.
És láss csodát, megfogant akkor a kisfiam.
Hiába számították a fogantatást arra amire naptár szerint kellett volna, én váltig állítottam a dokinak is és a védőnőnek hogy lehetetlen, nem is voltunk akkor együtt.
Szóval ne add fel!
Nem számolom a szénhidrátot, hanem amíg fgyok, addig 1600 kalóriát kell ennem és ideális súly után 2000-ret kell magamhoz venni naponta. Persze kikötés, volt, h az étkezésem nagy részét zöldségek, gyümölcsök, és húsfélék valamint alacsony zsírtartalmú tejtermékek tegyék ki és ha lehet, akkor diabos édességet eszem. Minden kajámat mérnem kell és számolni a kalóriatartalmát. Ha netántán egy szelet lekváros kenyeret szeretnék enni, akkor azt is le kell mérnem, h mennyi margarint teszek rá és mennyi lekvárt. A kenyeret azért nem mérem, mert olyat veszek, amin fel van tüntetve és azt is fagyasztom, mert hetekig tart egy félkilós csomag.
Tudtam a gyógyszeres formáról is, de nekem amúgyis fogynom kellett, így az orvos mondta, h ezzel többet érek el.
Ja és nekem a kövérség okozott IR-t, minden esetre a doki szerint, ha erre a metódusra ráállok és fogyok is, akkor probléma nem lehet.
Nem tudom, h te milyen súlyú vagy, lehet, h neked más eredetű, azért kell gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!