Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Letrox 50-et szedek, több,...

Letrox 50-et szedek, több, mint két hete, bezavarhat a ciklusba?

Figyelt kérdés
Május 22-én volt meg utoljára, azóta 1 hétig pecsételtem, de az abba maradt, viszont a menzeszem sehol. Sem mellfeszülés, sem más tünetem nincs. Kedden csináltam egy terhességi tesztet, de negatív lett. A hőmérsékletem se nem alacsony, se nem magas.....Mi lehet ez, lehetett egyáltalán peteérésem? Össze jöhetett így a baba, esetleg egy későbbi peteérésből, amit a teszt még nem tudott kimutatni? TSH problémám(3,360)és progreszteron hiányom van. Nőgyógyászhoz csütörtökre van időpontom. Mi lehet ez?

2013. júl. 14. 09:04
 1/6 A kérdező kommentje:

A görbe lemaradt: :)

[link]

2013. júl. 14. 09:05
 2/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem zavarhat be. Ez pajzsmirigy hormon. Inkább rendbe tenné a ciklust, mint felborítaná. A görbéden úgy látom, elég későn ébredsz. Vagy nem ébredéskor méred? Mert akkor sajnos nem lehet rá adni. :-(

De ha jót akarsz magadnak, a babaprojectet szüneteltesd addig, amíg a pajzsmirigyed helyre nem áll, mert sajnos abból lehet baj.

2013. júl. 14. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia, igen általában 7-7.25 között szoktam kelni és akkor mérem mindig. Ott van mellettem a lázmérő. Miért késői a hét fél 8-as kelés? Mi baj lehet abból, ha Letrox szedése közben esnék teherbe? Olvastam itt, hogy volt aki az Én értékemnél(3,360), sokkal magasabb értékkel is teherbe tudott esni(18). Köszi a válaszodat. :)
2013. júl. 15. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt a válaszoló,hogy sok orvos azt mondja míg nem áll be norm szintre az alacsony és egyben a magas is okozhat vetélést...Nekem eddig magas volt most meg túl lenyomtuk:((( végre 29napos lett ami volt 48 meg 60nál is több.Megkérdeztem a dokimat és azt mondta így is teherbe eshetek és nem lesz baj,,,,,,bár én is olvastam a neten hogy a hcg-t befolyásolhatja a pajzsmirigy vagy valami ilyesmi...
2013. júl. 15. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
A Letrox nem zavar bele, annak mad lehet az oka.
2013. júl. 15. 19:37
 6/6 Manka68 ***** válasza:

Nem a Letrox szedése lehet gond, hanem pont az, hogy nem szeded elég régóta ahhoz, hogy stabil legyen a pajzsmirigy. Ilyenkor még nem lehet tudni, hogy megfelelő-e az adagolás, majd csak a 3 hónapos kontroll után. Ha a TSH beáll 1 és 2 közé, akkor ok, ha nem, tovább kell variálni, és az egy babának nem lenne annyira jó. Ezért kellene még várni a teherbeeséssel a kontrollig.

A hőmérőzésnél pedig az lenne a lényeg, hogy ébredés után rögtön mérj, tehát az annyira nem pontos, ha mondjuk felébredsz 5 órakor, aztán heverészel még 1-2 órát, hogy ugyanabban az időben legyen a mérés. Addigra már megváltozik a hőd.

Persze ha tényleg ilyen későn ébredsz mindig, akkor korrekt a mért adat. :-)

2013. júl. 16. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!