Utrogestan bezavar a menstruációs ciklusba?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és már volt egy vetélésem.31-35 naposak a ciklusaim.most tíz napja szedem napi 2x1 utrogestant és ma elkezdtem barnázni és olyan mintha meg is jönne...:(Van valakinek esetleg ezzel tapasztalata?2013. jún. 29. 11:40
1/2 anonim válasza:
Bocsi, de én nem értem pontosan, hogy most mi a helyzet nálad. Miért szeded most az utrot? A vetélés alacsony progi miatt volt, és ezért a ciklus 2. felét automatikusan támogatjátok utroval, hogy elég legyen a progi? Egyébként persze, hogy befolyásolja a ciklust, hiszen plusz progeszteron, ha elég magasan tartja a szintet, akkor akár meg se jön, ha szeded, akár van baba, akár nincs, de szerintem a te mennyiséged inkább csak kiegészítésnek van, nekem vetélések miatt 3x2-t kellett nyomni a pozitív teszttől. Szóval, hogy érthető legyek: ha nem túl sok, csak normál szintű progit kell vele elérni, akkor nyugodtan megjöhet tőle, ha nincs baba, ha jó sokat kapsz, akkor meg akkor se jön meg elvileg, ha nincs baba. Bár több olyan ismerősöm van, akinek sikertelen lombiknál a 3x2 utro ellenére megjött...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi:) a vetélésem miatt mondta a doki h kezdjek el szedni, de még nem vagyok terhes.kb ety hét mulva kéne megjönnie, de két napja van barna folyásom...és nekem sose szokott ilyen lenni...ezért nem értem.nekem tök normális ciklusaim vannak barnázás nélküliek ált. 30-32 naposak , most meg 21. napon barna folyás, délutánra elmúlik és ma ismét ...nem értem..
2013. jún. 30. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!