Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A terhesség kezdetén előfordul...

A terhesség kezdetén előforduló vérzés miben más, mint a menstruációs vérzés?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Milyen vérzés? lapesetben nincs vérzés, ha pedig van akkor köze sem lehet a mensis vérzéshez, mert akkor nagy baj lehet.

Lehet nagyon enyhe pirosas vérzés, de tényleg kevés! (nekem ilyen volt, mint kiderült hematóma miatt), kaptam rá gyógyszert, pihi és elmúlt szerencsére.

Másik terhességemnél pirosas nyák, majd barnás rózsaszínes folyás, mint kiderült missed ab volt, tehát a már elhalt babám késöbbi vetélése miatt volt, műtéttel kellett befejezni.

Tehát semmi köze a 2-nek egymáshoz!!!

2013. jún. 3. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Barmilyen kicsi a verzes, terhesseg alatt nem normalis!

Ezt sajnos en is megtapasztaltam. Nem hittem el, csak legyintettem ra eloszor. Mondjuk az az igazsag, akar komolyan vettem volna, akar nem, nem szamitott volna, mert kulfoldon elek es itt ilyenre nem adnak gyogyszert, nem neznek meg...meg is lett az eredmenye: elveteltem.

Ha verzel, ha csak egy potty, ha csak gyanus, hogy esetleg ver: menj ugyeletre.

2013. jún. 8. 07:42
 3/3 anonim ***** válasza:
elvileg terhesség elején 6-8 hetesen előfordulhat minimális vérzés, mikor mélyebben beágyazódik a baba. Ilyen nekem is volt kb. 3 nap, de csak annyi, hogy mikor WC-n voltam és megtöröltem magam látszott a papíron, de menj biztosra, irány az orvos! Van ilyen, de mástól is lehet inkább nézesd meg.
2013. jún. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!