Görcsölhet attól a hasam, hogy meg akar jönni, de az utrogestan nem engedi? (11. dpo)
Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én ugyanígy vagyok, és ugyanez lenne a kérdésem!!!!!! :-) 11. dpo, és Utrózok, és napok óta néha görcsöl a hasam, a derekam is fáj. Nem tudom hogy a terhességet jelzi, vagy tényleg az van hogy megjönne, de az Utró miatt nem tud, és azért érzem ezeket!
Én tegnap teszteltem kétszer is reggel, és mintha néha látnék valami rózsaszínes valamit, de egyértelműen időn túli (minimum egy óra eltelt mindkettőnél, bár még sosem volt időn túli pozitívnak tűnő tesztem), viszont gúvasztani kell a szemem, de látom lámpánál is, és kint is. De kell pár másodperc mire meglesz, szóval lehet hogy csak tudom hogy hol kéne lennie és azért látok ott valamit....
Nekem holnap kell abbahagynom az Utrót, a 26. ciklusnapon, szóval én reggel ránézek megint, és ha valami gyanús lesz, akkor újabb 2 napig Utró, aztán ha nem változik a teszt, akkor abbahagyom.
De nagyon bízom benne!!!! Én Utróztam régebben is, és úgy emlékszem, akkor nem görcsöltem előtte, ez ad reményt!
Izgulok érted is nagyon!!!! Remélem szerdán mindketten csodaszép, egyértelműen pozitív tesztet tartunk majd a kezünkben!!!!!!!
Te is megnézed reggel????? :-) Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!