Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görcsölhet attól a hasam,...

Görcsölhet attól a hasam, hogy meg akar jönni, de az utrogestan nem engedi? (11. dpo)

Figyelt kérdés
Már napok óta görcsöl a hasam, nagyon kínoz. Máskor egy napot szokott előtte, aztán másnap már vérzek is, de legalábbis véres folyásom van, most meg semmi. Lehet hogy az utro tartja vissza a vérzést? Hétfőre nem várom...
2013. máj. 24. 06:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Mivel nem bírtam magammal, csináltam egy tesztet ma reggel, negatív lett... :(
2013. máj. 24. 06:20
 2/6 anonim ***** válasza:
A tesztelés korai volt. Sajnos várnod kell még kb. 2 napot. Ebből még bármi lehet. Egyébként az utro visszatarthatja a vérzést akkor is, ha nem vagy terhes, de terhesen is érezheted úgy, hogy mindjárt meg fog jönni. Ez még teljesen nyitott kérdés.
2013. máj. 24. 07:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen visszatarthatja, ezért kell a nemvárt napján abbahagyni a szedését, ha negatív a teszt, különben akár egy hetet is késhet, és hiú reményeket táplálhat.....:(
2013. máj. 24. 08:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig pontosan megjött utro mellett is.6 inszemet nyomtam egymás után.Persze van akinek vissza tartja.
2013. máj. 24. 08:29
 5/6 A kérdező kommentje:
És szerintetek görcsölhet attól a méhem, hogy le akar válni a nyálkahártya de az utro visszatartja?? Olyan mensi görcseim vannak, hogy őrület, de kétlem hogy terhes lennék. Ebben a hónapban kaptam clostit, a 15. napon volt az ovum és most vagyok a 11. dpo-n. Closti nélkül rövid szokott lenni a luteális fázisom, van amikor csak 11-12 nap... :( Azért gondoltam arra, hogy esetleg most is le akar válni 11 napra de az utro miatt nem tud.
2013. máj. 24. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én ugyanígy vagyok, és ugyanez lenne a kérdésem!!!!!! :-) 11. dpo, és Utrózok, és napok óta néha görcsöl a hasam, a derekam is fáj. Nem tudom hogy a terhességet jelzi, vagy tényleg az van hogy megjönne, de az Utró miatt nem tud, és azért érzem ezeket!

Én tegnap teszteltem kétszer is reggel, és mintha néha látnék valami rózsaszínes valamit, de egyértelműen időn túli (minimum egy óra eltelt mindkettőnél, bár még sosem volt időn túli pozitívnak tűnő tesztem), viszont gúvasztani kell a szemem, de látom lámpánál is, és kint is. De kell pár másodperc mire meglesz, szóval lehet hogy csak tudom hogy hol kéne lennie és azért látok ott valamit....

Nekem holnap kell abbahagynom az Utrót, a 26. ciklusnapon, szóval én reggel ránézek megint, és ha valami gyanús lesz, akkor újabb 2 napig Utró, aztán ha nem változik a teszt, akkor abbahagyom.

De nagyon bízom benne!!!! Én Utróztam régebben is, és úgy emlékszem, akkor nem görcsöltem előtte, ez ad reményt!

Izgulok érted is nagyon!!!! Remélem szerdán mindketten csodaszép, egyértelműen pozitív tesztet tartunk majd a kezünkben!!!!!!!

Te is megnézed reggel????? :-) Irszi

2013. máj. 26. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!