Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 27. ciklusnapon....

Ma vagyok a 27. ciklusnapon. Mellfeszülésem kb. a peteérés óta van és meg akar jönni érzésem is. Rózsaszínes váladékozásom van tegnap óta, de csak a wc papíron jelenik meg, vagy pl ha felteszek egy tampont akkor azon. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk kisbabát, dolgozunk is rajta aktívan. A menzeszem nem igy szokott megjönni. Talán ez a beágyazódás?
2013. máj. 19. 06:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát attól is függ,hogy hány napos a ciklusod! Mert, ha mondjuk 28, akkor beágyazódásnak szerintem kicsit késő!
2013. máj. 19. 06:29
 2/7 A kérdező kommentje:

Hát kb. 28 napos, de +/- 1 -2 nap.

És az sem lehetséges hogy terhesség csak még a menzesz meg mutatkozik ilyen enyhe formában?

2013. máj. 19. 06:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet még baba is, én csak azt mondom,hogy ilyenkor ez általában mensit szokott jelezni, de hátha szerencséd lesz! :)
2013. máj. 19. 06:53
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak az a furcsa, hogy abszolut nem igy szokott megjönni. Ez olyan mint mikor épp elmúlik, hogy pl. a betéten meg sem jelenik, csak ott bent van ilyen világos barnás rózsaszínes váladék. Nem értem :(
2013. máj. 19. 07:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez beágyazódáshoz elég késő lenne. Sajnos szerintem meg fog jönni, nekem ha kis rózsaszínes jön, akkor 2-3 nap és átmegy rendes vérzésbe. Mi már 1,5 éve várunk a babára.

2013. máj. 19. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajnos meg is jött :/

1,5 éve? És orvosnál nem jártatok még? Reméljük semmi gond nincs és nektek is összejön! :)

2013. máj. 19. 11:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnálom, hogy megjött! Járunk dokihoz, de elég lassú a kivizsgálások menete. Nemsokára jön az átjárhatósági, utána meg elválik, hogyan tovább.

Neked mihamarabbi babásodást kívánok!

2013. máj. 19. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!