Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes vagyok! Meddig tudom a...

Terhes vagyok! Meddig tudom a főnököm elől titkolni?

Figyelt kérdés
Most vagyok 4hetes kb. Még nem voltam orvosnál. Új munkahelyem van (ebben a hónapban kezdtem) és a főnököm nem Nagyon örülne neki, ha terhes lennék. Meddig tudom úgymond "eltiltkolni", hogy terhes vagyok?
2019. szept. 25. 14:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
63%
Jujj, de sok sztahanovista erkölcs-csősz gyülemlett itt fel hirtelen. Már azon sem csodálkoznék, ha egyikük azzal állna elő, hogy a főnököd kedvéért vetesd el...
2019. szept. 26. 20:07
 22/25 anonim ***** válasza:
20%

Senki nem mondta, hogy vetesse el, azonban maga a kérdező kérte ki az emberek véleményét, vallalva azt, hogy Ő maga is tart a főnöke reakciójától (nem véletlen akarja titkolni is). Ezek után mi a frászt várnál, buksi simogatást, pacsit, hogy jaj de ügyes és felelősségteljes nő vagy, hogy munkahelyet váltasz, 2 hetet dolgozol, és már teherbe is esel? Mégis mit vártál volna utolsó?

Az ember ilyen esetben várni szokott minimum 3-5 hónapot, de legalább a próbaidő lejártát!

Ja és igen, való igaz, hogy nem minden országban leszel védett azért, mert terhes vagy, szóval ennek nem árt utána nézni.

2019. szept. 26. 20:12
 23/25 anonim ***** válasza:
87%

Vacak helyzet, ezt senki sem vitatja, de a legtöbbet akkor teszi magàért és a gyermekèért, ha kivár, 12 hetet legalább.

A helyzet kezelésével nincs semmi baj, az a normális, ha az ember magáért és a szeretteiért cselekszik.

Helyes, hogy nem mondja el, nem helyes, hogy ebbe a helyzetbe került, de jól csinálja, ha már benne van!

Változtatni nem tud rajta, ő is tudja, hogy ciki, de akkor kezeli helyesen, ha a vacak helyzetből magának és a gyerekének hozza ki a legtöbbet, ezért pedig nem kell leszólni, ez a normális!

Az meg becsülendő, hogy nem direkt így tervezte, nem volt mögötte céget károsító szándék!

2019. szept. 26. 20:40
 24/25 anonim ***** válasza:
23%
Kialakult egy helyzet, ezzel kell kezdeni valamit. Kioktatni valakit utólag k..va könnyű, csak éppen semmi értelme. Nem a ti feladatotok megnevelni egy felnőtt nőt, főleg úgy, hogy az a magzat már létezik, vagyis egy megoldásra van szükség, nem pedig okoskodásra.
2019. szept. 30. 20:10
 25/25 anonim ***** válasza:
52%
Nekem muszáj volt elmondanom nagyon hamar, mert heti szinten vizsgálatokra kellett járnom miatta. (pajzsmirigy beteg is vagyok) Szóval feltűnt volna neki eléggé, ha minden héten vmi hülye ürüggyel elkérem magam munkából. 7. héttől már mászkálnom kellett viszonylag sűrűn. Hazudni meg nem akartam, de teljesen jól fogadta és extra jófej volt. Úgyhogy ennyit a "12 hétig várni érdemes"-ről. Kicsit hülyén is éreztem magam, hogy már mindenki tud mindent. Én rosszul is voltam, szóval egyből levágták a kollégák is. :D
2020. ápr. 23. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!