Nagyon bunkó lett velem a főnököm amióta tudja hogy terhes vagyok. Már nincs kedvem dolgozni menni. Egésznap rossz kedvem van miatta. Miért lett bunkó?
Azért is kiabált velem mert kimentem pisilni.
Azt mondtam hogy addig fogok dolgozni ameddig bírok,de így.. Én nem akarok már
Igaza van az elsonek.
Ha ferfi akkor meg azert, mert terhesen ki fogsz esni a munkabol, otthon leszel a babaval, es ez neki nagy hatrany munkaero szempontjabol
Kerdezd meg tole, hogy miert lett veled ilyen bunko!
Ha annyira gáz, vetesd magad tappenzre. Lidlben amugy se tudnak konnyitett munkat adni.
Oh ez csak a kezdet...
Én döbbentem szembesültem vele, hogy kollégák, de valójában inkább kolléganők milyen negatív irányba változtak velem szemben, mikor várandós lettem.
Örökké osztják az észt, és játszák a hős anyát, akik a munkahelyről mentek szülni és én milyen - idézem - nyamvadt vagyok.
Bizony nekem valóban nem gondtalan a terhesség. Van cisztám, miómám és polipom. Utóbbi kettő, azért okoz problémákat rendesen. Oh és persze volt egy hematómám is az elején.
Na de a lényeg, hogy fognak még érni meglepetések. Kész tanulmányt lehetne erről írni, mert amúgy nagyon érdekes, hogy vajon mi okozza ezeket a változásokat.
Nő?
Mert akkor megértem.
Engem a 2 férfi főnököm a tenyerükön hordoz, pedig csak az alkalmazottjuk vagyok.
Nők vs férfiak ilyen téren mások, a nők szégyellhetik magukat.
Szerintem írasd ki magad.
Nálam dettó ugyanez a történet.
Csak engem úgy vett fel anno, hogy rá is kérdezett- ugye gyerek nincs tervben?! Mert akkor nem alkalmaz.
Persze vállalkozó.
Nyilván hazudtam. 27 évesen meg akárhány évesen dolgozni kell,nem ülhettem itthon arra várva mikor pottyan a gyerkőc. :)
Most 12 hetes vagyok,2 hete táppénzen,mert nembírtam elviselni az ocsmány fintorokat.
Se gyerek, se férj, csak a karrier.. Én meg a feketebárány a szemében.
De önzőnek kell lenni,mert úgy gondolom ennél nagyobb öröm nem sok adatik az életben
:)
Ne legyél szívbajos, menj táppénzre.
Nőgyógyászok ebben mindig partnerek. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!