6 hetes terhes vagyok. Mar 2 hete beteg vagyok. Par napja elert ez a rossz kohoges. Sokszor mar a hasam is faj. Ugye a babanak nem lesz baja?
Nekem autista kislányom született, orvosok nem tudták megállapítani az okát.
De a megfázás is közrejátszott, mivel kétszer is volt véres pecsételésem.
Nekem 27 hetesen volt iszonyat kohogos betegsegem, torokgyulladas, de igy kohogtem mint egy tbc-s. A nogyogyaszom felirt antibiotilumot amit terhesen is szedhettem, hogy a sok kohoges miatt ne legyen belole tudogyulladas mert azt mondta az viszont veszelyes.
Egyebkent meg citromos gyomberes tea es mez a torokra, meg forro leves, ezeket fogyasztottam egesz nap.
Az a legjobb, ha a beteg kismama orvoshoz megy a betegségével.
Láz esetén azt mindenképp csillapítani kell.
A köhögés nem árt, nekem is volt két hét köhögőrohamom, de az a fuldoklásig tartó :S
Homeos cuccok semmit nem értek.. végül mézbe aprított fokhagyma és pici gyömbér két nap alatt javulást hozott. Gyógyszert én nem szedtem hiába engedné az orvos én jobban féltem a babát... meg végül is csak köhögés :D Fokhagyma minden mennyiségben nagy segítség :D
Jobbulást!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!