Lanyok segitene valaki? beteg vagyok vagy terhes?!
Januar 29 en volt meg utoljara 29-30 naposak a ciklusaim februarba rajta voltunk a baban aztan nem jott meg 2 hes kessesel marc 14 olyan mimtha "megjott" volna de 2 napig tartot alig volt , eslso nap a betet felig volt inkabb ha csak megtoroltem magam masnap csak tisztasagi volt az sem volt tele csak egy barna csik a mellem nyomasra erzekeny es egyfolytaban szedulok szo szetint! Es faradt vagyok mindig raz a hideg mintha forro lenne a testem a hasam alul olyan fura mintha teltebb lenne
Ja es bo folyasom van holnap megyek dokihoz es mikor volt ez a kis verzesem nem is gorcsoltem
Tesztem 1 het kesesnel negativ volt azota nem,csinaltam szerintetek??
Akkor kérdezgetés nélkül is ki kéne bírnod, ugyanis az aztán végképp nem segít rajtad.
Egyetlen 99 %-ban egyértelmű korai jel létezik: a pozitív teszt.
Szedd össze magad, viselkedj úgy, mint egy felnőtt, és csinálj egy tesztet!
Ha bajod is van, akkor is az lesz, ha halogatod, de ha pozitív a teszt, legalább megnyugodnál. Komolyan nem értem én ezt a gondolkodást...
Hát nekem ez terhes gyanús, legalábbis nekem mind a kettő így kezdődött.
De nem tudsz bejutni egy városba ahol van gyógyszertár, dm, rossmann, hogy vegyél egy nyomorult tesztet? Komolyan pár száz forint, és ezeket már a nap bármely szakaszában használhatod. Írd majd meg mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!