Viktória varga mira kérdése:
8hetes terhes vagyok! Kettő hete, bármit eszek meg, mindentől savat érzek a torkomban! Nagyon rossz! Mit tegyek ez ellen? Többi lent?
Figyelt kérdés
A másik,hogy bár mennyit eszek,kb 3kanál,falat étel, gxümölcs után is de felpuffadok s nem bírok mozdulni!ez ellen valami?2017. aug. 27. 11:05
1/2 anonim válasza:
Nekem is kb. 8 hetesen kezdődött, és a 3. hónap végéig tartott. Minden kipróbáltam, citromos víz, kóla, reniee, stb..semmi nem használt,csak az idő.. Ahogy jött el is múlt egyszer, de addig tényleg nagyon rossz volt. Puffadás nekem nem volt.
2/2 anonim válasza:
Orvossal irass savlekötőt! ( pl. Ludea)
Puffadásra is biztos tud ajánlani valamit. Nekem ezzel nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!