18 éves lány vagyok, és 7 hetes terhes. Elszeretném vetettni, De mikor arra gondolom hogy megölöm azt az ártatlan kiss embert a hasamban sirni kezdek nagyon rossz mit tegyek?
bocsi azt akartam irni hogy
gondolok*
:((
Erre akkor kellett volna gondolj mikor lefeküdtél azzal a bizonyos sráccal, és sok volt az emberekkel való barátság extrákkal (uálom ezt a kifejezést)
Azt tudom mondani hogy a szülőkkel beszéld meg, be kell őket is avatni és döntenetek kell közösen hogy kész vagy e leálnyanyaként élni az életed, vagy elveteted és később vállalsz gyereket. De már ott bukik az utóbbi dolog hogy most bntudatot érzel, ha ennyire sajnálod akkor ne vetesd el. De erről ne egymagad dönts, kérj segítséget. Vagy kérd ki az apa véleményét is, de a szülőket midnenképp avasd be és persze a gyerek apját is, ez alap dolog.
Minél tovább húzod, neki annál rosszabb.mérhetetlen gyorsan fejlődik az agy, idegrendszer, már szívdobogása is van.
Kezdetben csak életösztön van.fél,menekül(ne).
Ha döntöttél, már minden nap és perc számít.
Mindig az ártatlanok bűnhődnek.
4 látszik hogy nem láttál abortusz uh videot..
Czeizel Endre Néma Sikoly a címe kicsit rossz minőség de a lényeg..
Pontozzatok le nyugodtan, engem nem érdekel:
Fel fogod tudni nevelni?
Lesz pénzed a mérhetetlenül sok pelenkára, ruhára, játékra, és még sorolhatnám?
Egy érettségivel (már ha van) szerinted fogsz tudni annyit keresni hogy iskoláztasd, neveld?
Apa nélkül fog felnőni? Az tudod milyen mocskos érzés?
Persze, most gyilkosságnak tűnik, de feleslegesen szülöd meg ha nem tudsz neki mindent megadni. Legyek köcsög, de ha én 18 évesen teherbe estem volna biztos hogy elvetetem, mert nem tudtam volna teljes életet adni neki!
Nem feküdtem le össze vissza senkivel.
A barátom volt az első, 1 éve és 10 hónapja vagyunk együtt. Ő 24 éves, és ő szeretné hogy megtartsam, a szüleim is. De én nem, mert még csak most jártam ki a sulit, és az volt tervben hogy egyetemre megyek.
(Nem azzal van a gond ahogy írtátok hogy "Nem fogok tudni rá adni tiszta ruhát, meg nem lesz neki mit adni enni, nem tudom felnevelni stb.. mert ilyen problémánk nincsen)
Csak sajnálom nagyon már most, és akkor félek hogy milesz késöbb, ha megtörténik.
Meg hogy ha nem lehet utána gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!