Meddig lehet ruhákkal, eltakarni titkolni a terhességet irodában, tanárnőként általános iskolába, közép iskolába?
Miért kellene titkolni?
Ha dolgozó vagy, jobb ha tudja a főnök, mert csak akkor köteles elengedni vizsgálatokra.
Ha diák vagy, úgyis kiderül, mert felmentenek tesiből.
És hogy a has mikor nő??? Én áprilisban szültem, és januárban is félve kérdezték, hogy "csak nem?" mert akkor sem volt még egyértelmű. Pedig 163/55 voltam teherbeeséskor.
A rosszullét meg: vagy 10 percenként hányni kell, vagy egyáltalán semmi tünet. Erre sem lehet alapozni.
Ez nagyon egyéni. Van akinek 20 hetesen is lapos a hasa és van aki 16 hetesen is úgy néz ki, mint egy mindenórás terhes. És ez csak a terhes has. Van aki végighányja a terhességet, vagy minden szagtól rosszul lesz, folyamatosan szédül és nem bír 3 percnél többet állva maradni. És van akinek az első terhestünete az, hogy megmozdul a baba.
Szóval erre a kérdésre még általánosságban sem lehet válaszolni.
Menj pszichiáterhez kéthetente megkérdezed ugyanezt. Neked ez a rögeszméd?
Egyébként meg, öt hónapig de csak akkor ha szőnyegen áll!
Tanárnőként nem tudod helyesen leírni, hogy iskolábaN? Na persze...
Változó, hogy kinek mikor válik feltűnővé, de nem érdemes sokáig titkolni, mert ha elmondod a munkahelyen, akkor nem rúgnak ki és megkímélnek a nehezebb feladatoktól, amik veszélyeztetik a babát.
Az ilyen terhességet titkoló tinik gyakran elkövetnek olyan felelőtlenségeket, hogy nem esznek, hátha lassabban nő a hasuk (?!), vagy leszorítják valamivel. Eszedbe ne jusson ilyet tenni, mert nemcsak a babára, hanem rád is veszélyes.
Ha tanarno lennel, talan sikerult volna helyesen leirni ezt a kerdest. 🤦🏼♀️
Egyebkent en mindjart 5 honapos ikerterhes vagyok es alig latszik, inkabb ugy nezek, mint aki jol bekajalt. Szoval ez eleg alkatfuggo.
Szerintem valami diák lehet, aki gyanítja a tanárnőről, hogy várandós.
Egyébként én kb. 20 hetes koromig tudtam volna leplezni bő ruhákkal, ha akartam volna. Az egész testalkatom megváltozott, nem csak a hasam nőtt, hanem csípőben is erősebb lettem, nameg ugye a hízás.
Éb kb a 20. Hétig el tudtam volna
De a közvetlen munkatársam jól ismer.. A 12. Hét előtt már majdnem rákérdezett..
Semmi nem látszott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!