34 éves múltam, az előző terhességemnél közép kockázat jött ki a down szűrésre (1:350) Most is valószínű ennyi fog kijönni kb. (2 év telt el) vagy lehet azért teljesen jó eredmény is és nem kell mennem integrált tesztre? Volt más így?
Ez a 34 éves korhatár csak azért van, mert valahol meg kellett húzni. A barátnőm is és én is 34,5 évesen lettünk várandósak a harmadik babánkkal, őt nem küldték amniocentézisre, engem akartak (nem mentem el), pedig mindketten 35 fölött szültünk.
Ne aggódj, csak tekints bizalommal a jövőbe! Sok boldogságot a babá(kk)val!
Lehet teljesen jó eredményed is.
Én a 2. gyermekemet 34 évesen szültem. Kombinált tesztet csináltattam, az eredményem 1: 420-hoz. Egészséges kislányom született.
Most a 3. babánkat várom, 36 múltam 3 hónapja, 1 hónap múlva szülök. Az orvosommal egyeztetve integrált tesztet csináltattam, mert beteg babát nem vállalnánk. Az eredményem edwardsra 1:50.000-hez, down-kórra 1:45.000-hez. Én is azt hittem, rossz eredményem lesz, de ez mér az első terhességeménél is jobb lett. Az is csak kombinált volt, 1: 10.000 körüli, már nem emlékszem pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!