Kecskeméten mennyi a minimum tarifa egy szülész orvos felfogadására, hogy levezesse a szülést? Persze tudom orvosi titulustól is függ, de a közép érték érdekelne.
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 22:02
1/7 anonim válasza:
Amikor én szültem, 80at adtam az orvosnak-7 éve. Az eredeti terv 60 volt-én úgy hallottam, a magánrendelésen fizetett összeg tízszerese az "elvárt". Császár lett végül és a doki is nagyon rendes volt, megérdemelte.
2/7 anonim válasza:
Akihez én járok 40000-t mondott.
3/7 anonim válasza:
Nekem nem mondott összeget a doki. Nem magánrendelésre jártam és úgy fogadtam fel. 30 ezret adtam neki. Azóta is ugyan olyan rendes. Tehát nem vette rossz néven, hogy "csak" ennyit tudtam adni.
4/7 anonim válasza:
Én 2,5éve szültem.Akkor az orvosom a havi vizsgálatokért 6000forintot kért.A szülés akkor nála 30ezerbe került.Most 32 hetes kismama vagyok.Most is hozzá járok.A vizsgálatok díja havi 8000,a szülés 40ezerbe kerül.Aki császárral szül annak 5ezerrel több.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam, mert én 80-100 ezreket hallottam, s annyim nincs rá!
2010. nov. 11. 22:11
6/7 anonim válasza:
Szia.
12.33-as vagyok.Szerintem kérdezz rá mennyiért vállalja,mert lehet,hogy ő pont azok közé tartozik aki a vizsgálati díj 10szeresét kérik.Ez orvos függő.
7/7 anonim válasza:
Írd meg privátban kihez jársz. Hátha tudok többet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!