Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most őszintén, szerintetek is...

Most őszintén, szerintetek is én vagyok az önző?

Figyelt kérdés
Első gyermekünket várjuk és a történethez hozzá tartozik hogy a párom sokat bulizik,címszóval hogy csak addig amíg nem születik meg a baba,de én már most felelőséggel vagyok ugyebár pedig én is mennék néha,dehát ugye nem is ihatok. És ma elment a legjobb barátjával termál és gyógyfürdőbe ahová aztán nagyon mentem volna hiszem így a vége fele(32 hét) fáj mindenem és nem tudtam könnyen elengedni, nagyon sírtam mert nagyon rosszul esik hogy képes elmenni és itthon hagyni engem, és azt mondja én vagyok az önző, de miért? Azért mert nagyon rosszul esik és nemtudok úgy tenni mintha nem bántana? Szerintetek is én vagyok önző és gyerekes???
2019. szept. 23. 13:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%
A ferjem sielni megy februarban nelkulunk, addigra mar a masodik gyerek is 2-3 honapos lesz, itthon leszek egyedul ket kicsi gyerekkel. Mennek en is szivesen sielni, plusz az lesz az elso alkalom, hogy napokig nem lesz itt velunk. En pont, hogy orulok, hogyha en nem is tudok elmenni, legalabb o megy helyettem is, de ez en vagyok.
2019. szept. 23. 15:49
 22/28 anonim ***** válasza:
88%
14# egyetértek. Itt nem arról van szó egyébként, hogy ha én szenvedek szenvedjen ő is. De az én férjemnek pl eszébe sem jutna ilyesmi.
2019. szept. 23. 15:52
 23/28 anonim ***** válasza:
38%

Igen, szerintem az vagy. Nyilván nem mindegy, hogy a “sokat bulizik” heti 2-3, vagy havi max. 2-3 alkalmat jelent, és ez így valóban nagyon nem oké, ha már ezzel kapcsolatban sem tudtok kompromisszumra jutni...

Ugyanakkor a terhesség a közhiedelemmel ellentétben nem ok vagy indok erre a manipulatív érzelmi zsarolásra, amit művelsz... javaslom, gyorsan kezdjetek el/tanuljatok meg normálisan kommunikálni, mielőtt megjön a gyerek...

Egyébként neked nincsenek barátaid, akikkel összejöhetsz ilyenkor? Szüleid, testvéred? Vagy egy jó könyved, sorozat, hobbi...? Bármi...?

2019. szept. 23. 18:54
 24/28 anonim ***** válasza:
69%
Mondtad neki, hogy te is szívesen mennél most velük? Te miért nem csinálsz magadnak programot? Bulizni nem csak úgy lehet, hogy közben piál az ember. Nem feltétlenül mondanálak önzőnek, csak butusnak. Nyugodtan mehetnél te is akár vele, akár saját társaságoddal. De ha nem szólsz, akkor honnan kéne tudnia? Főleg, ha eddig sem akartál menni.
2019. szept. 23. 21:10
 25/28 anonim ***** válasza:
85%

A parod egy barom. Semmi jóra ne számíts tőle. Az én ferjem pl a másik véglet, de most hogy cukros diétát kell tartanom meg egy sütit se eszik meg előttem... velem rágja a zöldet meg a teljes kiőrlésu stb. cuccokat.

Bico túrára is csak úgy ment el, hogy akkor én is megyek utánuk kocsival hogy a buliról azért ne maradjak le.

2019. szept. 23. 21:38
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem szervezetek közös programot? Amúgy én is nagyon mennék fürdőbe, de már 36 hétben vagyok. A 32ben ha a méhszáj zárt nyugodtan mehetsz sima fürdőbe. Beszéld meg vele a problémádat. Magyarázd el hogy nincs az úgy jól hogy ő külön csavarog te meg otthon vagy egyedül. Ez amúgy szerintem így marad szülés után is. Majd akkor a baba lesz az indok.

Ha meg annyira egyedül érzed magad esetleg barátnők, ismerősök, rokonok? Menj el körmöshoz, kozmetikushoz, csavarogni.

2019. szept. 24. 09:40
 27/28 anonim ***** válasza:
88%
kérdés, hogy veled mennyi időt tölt amúgy? most függetlenül attól, hogy te nem piálhatsz, bulizhatsz? vannak közös programok azért?
2019. szept. 24. 11:20
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg semmi probléma ezzel, amíg nem esik túlzásba. Te érzékenyebb vagy, azért veszed ennyire magadra. Nyugi, hosszú még az élet, nem kell folyton egymás nyakán lógni.
2019. szept. 24. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!