Most őszintén, szerintetek is én vagyok az önző?
Igen, szerintem az vagy. Nyilván nem mindegy, hogy a “sokat bulizik” heti 2-3, vagy havi max. 2-3 alkalmat jelent, és ez így valóban nagyon nem oké, ha már ezzel kapcsolatban sem tudtok kompromisszumra jutni...
Ugyanakkor a terhesség a közhiedelemmel ellentétben nem ok vagy indok erre a manipulatív érzelmi zsarolásra, amit művelsz... javaslom, gyorsan kezdjetek el/tanuljatok meg normálisan kommunikálni, mielőtt megjön a gyerek...
Egyébként neked nincsenek barátaid, akikkel összejöhetsz ilyenkor? Szüleid, testvéred? Vagy egy jó könyved, sorozat, hobbi...? Bármi...?
A parod egy barom. Semmi jóra ne számíts tőle. Az én ferjem pl a másik véglet, de most hogy cukros diétát kell tartanom meg egy sütit se eszik meg előttem... velem rágja a zöldet meg a teljes kiőrlésu stb. cuccokat.
Bico túrára is csak úgy ment el, hogy akkor én is megyek utánuk kocsival hogy a buliról azért ne maradjak le.
De miért nem szervezetek közös programot? Amúgy én is nagyon mennék fürdőbe, de már 36 hétben vagyok. A 32ben ha a méhszáj zárt nyugodtan mehetsz sima fürdőbe. Beszéld meg vele a problémádat. Magyarázd el hogy nincs az úgy jól hogy ő külön csavarog te meg otthon vagy egyedül. Ez amúgy szerintem így marad szülés után is. Majd akkor a baba lesz az indok.
Ha meg annyira egyedül érzed magad esetleg barátnők, ismerősök, rokonok? Menj el körmöshoz, kozmetikushoz, csavarogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!