Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Önző vagyok amiért már "elegem...

Önző vagyok amiért már "elegem" van a terhességből?!

Figyelt kérdés

Önzőnek érzem magam amiért már az utobbi hetekbe nem tudom élvezni a terhességet. Pedig szerencsésnek is mondhatom magam mivel az első 2 trimeszter panasz mentesen telt.

Viszont a 30dik hét utántól hétről hétre rosszabb.

Nem alszok,kényelmetlen mindenhogy. Légszomjam van, éhesnek érzem magam folyamatosan de nem kívánok semmit.

Híztam már 12kg-ot, és a 157cm-hez elég sok, látom hogy megnőtt mindenem. Nem érzem jól magam a saját testemben. A derekam leszakad, fáj a hátam és ha állok mindig pisilési ingerem van vagy szúr a hólyagomba.

Stb stb....

Nagyon szerettem volna babát, és őt imádom is már most de maga a terhességből elegem van.

Az egyetlem amit szeretek amikor mozog es érzem őt, mégha néha a bordáimat is rugdosa.😊

Ti hogy viselitek?

36hkm

2019. jan. 1. 23:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az első nekem a 41. héten sem volt terhes, semmi bajom nem volt. Lépcsőztem, a lányom sosem nyomott kicsit sem, nem feszült, nem fájt semmi, az étvágyam nem változott, levegőt is kaptam.

Most 34 hetes vagyok és alapvetően most is élvezem, viszont ez a kislány sokkal lejjebb van már most, baromira nyomja a szeméremcsontomat, gátamat, mindent azon a tájékon... szeretek terhesnek lenni, de most én is nagyon várom, hogy elinduljon kifelé és szülhessek vegre. ❤️

2019. jan. 2. 00:15
 2/14 anonim ***** válasza:
58%

néha én is várom,hogy végre március vége legyen... de főként a 2 és fél éves fiam miatt :/ úgy futkoznék vele, vagy csak önfeledten játszanék..nagyon lelkiismeretfurdalásom van sokszor

de nagyon édes, már most megérti..hogy a hugi miatt nem tudok ezt-azt csinálni és megbeszéltük majd,ha megszületik a kistesó akkor futkozunk és sokat motorozunk

de amúgy ennekellenére élvezem a várandóságot bár nehezebb 1 fokkal, mint a fiammal volt

Nagyon hamar elfáradok és sokszor úgy fekszik,hogy fulladok :/

2019. jan. 2. 00:32
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Végig feküdtem, a szülés előtt 4 nappal kelhettem fel. Addigra nekem is.elegem volt a terhességből de nekem elsősorban azért mert addigra nagyon féltettem a babát és igaz pici volt egy kicsit fe úgy voltam vele hogy él egészséhes megnő idekint csak szüljünk már.nehogy valami baja legyen odabent.

Szóval a vége mindenkinek másért nehéz ha nehéz. Már nincs sok hátra!!!!

2019. jan. 2. 00:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsés voltam semmim nem fájt igazán. De azért a végén a sok pisilés a kényelmetlen alvás kikészített. Meg hogy úgy alapvetően nehéz egy csomó mindent megcsinálni pocakkal.

Nagyon vártam hogy megszülessen és puszilgathassam.

2019. jan. 2. 07:11
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Ezért hívják terhességnek. 😊

Én is alig vártam, hogy vége legyen. Az utolsó hetek már kényelmetlenek nagyon. Mikor beindult a szülés, az futott át az agyamon először, hogy de jó, holnap nem leszek terhes és aludhatok hason. 😂

2019. jan. 2. 08:00
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
32 hetes vagyok, nekem is elegem van az egészből. Alapjáraton nem vagyok egy hisztis, jajgatós valaki, de ezt már nagyon nehezen viselem. A savam már szétmarja a torkom, az ágyból alig tudok felkelni, a hasfájás-derékfájás majdhogynem mindennapos dolog, magnéziumon élek hetek óta. Abban bízom, hogy még legalább 4 hetet maradjon bent, utána az sem érdekel ha megszületik, főleg a tegnapi nap után. Egész nap feküdtem, baromira fájt a hasam, a derekam leakart szakadni. Remélem csak a front játszott közre. Az első terhességemnél semmi ilyen nem volt, most nagyon megszenvedek. :(
2019. jan. 2. 08:08
 7/14 piroska és a farkas ***** válasza:
Én ezért hívom àldott terhességek. Mert àldott àllapot, ha vàrtàk, de igenis legtöbbünknek teher. Egyàltalàn nem vagy önző. Az elsőt túlhordtam a kötelező nst- re simàn gyalogoltam 40 percet a kórhàzba. De égett a nyelőcsövem, h majd bele pusztultam. A màsodik kb félidőtől úgy nyomott egy ideget, hogy jàrni alig bírtam, az alvàsról nem is beszélve. Hú de vàrtam màr a végét, emlékszem... Tarts ki, gondolj arra, h az időjàràs most egész jó, nekem màrciusi és novemberi szüléseim voltak, erre most úgy néz ki, augusztusi lesz....😀előre félek a kànikulàtól...
2019. jan. 2. 08:58
 8/14 anonim ***** válasza:

37. hetet nyomom, de már baromira terhes a dolog. Az egész nagyon nehéz volt, nehezebb, mint az első.

Az elején 2 honap szigorú fekvés, aztán a túl sok pihenés és tiltás. Őszintén, hiányzik, hog, futkossak a naggyal, vagy csak felkapjam és megpörgessem. Plusz nekem hiányzik a szexuális élet is, mivel tiltva volt végig.

Moat meg fáj a derekam, a térdem, a szeméremcsontom. Fizikai fájdalom akár a konyhába kimenni. Annyi jóslóm van, hogy 3 másik nőnek elég. A naggyal egy se volt, csak beindult és mentünk a kórházba.

Szóval vártuk ezt a babát, majdnem elvesztettük, már moat imádjuk, de a terhesség nyűgjeit szívesen a hátam mögött hagynám már...

Hajrá mindenkinek, nagy kitartást, sok erőt, mindjárt vége és találkozhatunk velük 😊😊😊

2019. jan. 2. 09:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Az utolsó heteket ugyanígy viseltem én is. Vártam már nagyon a végét. Kitartást!
2019. jan. 2. 10:21
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
2 hete kórházban vagyok, a karácsonyt és az új évet is itt töltöttem. Terhességi epepangás és epekő. A májfunkcióm szörnyű. Kaptam tüdőérlelőt és császározni akarnak. 32 hetes leszek hétvégén. A gyerek a vesémen fekszik. Fáj mindenem. Szóval kitartás csajok, van rosszabb is. Én kifejezetten örülnék, ha csak a bordarugdosás, rengeteg pisilés, sav, hátfájás lenne. Most a gyermekemért imádkozok, hogy minden rendben legyen és ne kelljen idő előtt kivenni.
2019. jan. 2. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!