Önző vagyok amiért már "elegem" van a terhességből?!
Önzőnek érzem magam amiért már az utobbi hetekbe nem tudom élvezni a terhességet. Pedig szerencsésnek is mondhatom magam mivel az első 2 trimeszter panasz mentesen telt.
Viszont a 30dik hét utántól hétről hétre rosszabb.
Nem alszok,kényelmetlen mindenhogy. Légszomjam van, éhesnek érzem magam folyamatosan de nem kívánok semmit.
Híztam már 12kg-ot, és a 157cm-hez elég sok, látom hogy megnőtt mindenem. Nem érzem jól magam a saját testemben. A derekam leszakad, fáj a hátam és ha állok mindig pisilési ingerem van vagy szúr a hólyagomba.
Stb stb....
Nagyon szerettem volna babát, és őt imádom is már most de maga a terhességből elegem van.
Az egyetlem amit szeretek amikor mozog es érzem őt, mégha néha a bordáimat is rugdosa.😊
Ti hogy viselitek?
36hkm
Az első nekem a 41. héten sem volt terhes, semmi bajom nem volt. Lépcsőztem, a lányom sosem nyomott kicsit sem, nem feszült, nem fájt semmi, az étvágyam nem változott, levegőt is kaptam.
Most 34 hetes vagyok és alapvetően most is élvezem, viszont ez a kislány sokkal lejjebb van már most, baromira nyomja a szeméremcsontomat, gátamat, mindent azon a tájékon... szeretek terhesnek lenni, de most én is nagyon várom, hogy elinduljon kifelé és szülhessek vegre. ❤️
néha én is várom,hogy végre március vége legyen... de főként a 2 és fél éves fiam miatt :/ úgy futkoznék vele, vagy csak önfeledten játszanék..nagyon lelkiismeretfurdalásom van sokszor
de nagyon édes, már most megérti..hogy a hugi miatt nem tudok ezt-azt csinálni és megbeszéltük majd,ha megszületik a kistesó akkor futkozunk és sokat motorozunk
de amúgy ennekellenére élvezem a várandóságot bár nehezebb 1 fokkal, mint a fiammal volt
Nagyon hamar elfáradok és sokszor úgy fekszik,hogy fulladok :/
Végig feküdtem, a szülés előtt 4 nappal kelhettem fel. Addigra nekem is.elegem volt a terhességből de nekem elsősorban azért mert addigra nagyon féltettem a babát és igaz pici volt egy kicsit fe úgy voltam vele hogy él egészséhes megnő idekint csak szüljünk már.nehogy valami baja legyen odabent.
Szóval a vége mindenkinek másért nehéz ha nehéz. Már nincs sok hátra!!!!
Szerencsés voltam semmim nem fájt igazán. De azért a végén a sok pisilés a kényelmetlen alvás kikészített. Meg hogy úgy alapvetően nehéz egy csomó mindent megcsinálni pocakkal.
Nagyon vártam hogy megszülessen és puszilgathassam.
Ezért hívják terhességnek. 😊
Én is alig vártam, hogy vége legyen. Az utolsó hetek már kényelmetlenek nagyon. Mikor beindult a szülés, az futott át az agyamon először, hogy de jó, holnap nem leszek terhes és aludhatok hason. 😂
37. hetet nyomom, de már baromira terhes a dolog. Az egész nagyon nehéz volt, nehezebb, mint az első.
Az elején 2 honap szigorú fekvés, aztán a túl sok pihenés és tiltás. Őszintén, hiányzik, hog, futkossak a naggyal, vagy csak felkapjam és megpörgessem. Plusz nekem hiányzik a szexuális élet is, mivel tiltva volt végig.
Moat meg fáj a derekam, a térdem, a szeméremcsontom. Fizikai fájdalom akár a konyhába kimenni. Annyi jóslóm van, hogy 3 másik nőnek elég. A naggyal egy se volt, csak beindult és mentünk a kórházba.
Szóval vártuk ezt a babát, majdnem elvesztettük, már moat imádjuk, de a terhesség nyűgjeit szívesen a hátam mögött hagynám már...
Hajrá mindenkinek, nagy kitartást, sok erőt, mindjárt vége és találkozhatunk velük 😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!