Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Önző vagyok amiért már "elegem...

Önző vagyok amiért már "elegem" van a terhességből?!

Figyelt kérdés

Önzőnek érzem magam amiért már az utobbi hetekbe nem tudom élvezni a terhességet. Pedig szerencsésnek is mondhatom magam mivel az első 2 trimeszter panasz mentesen telt.

Viszont a 30dik hét utántól hétről hétre rosszabb.

Nem alszok,kényelmetlen mindenhogy. Légszomjam van, éhesnek érzem magam folyamatosan de nem kívánok semmit.

Híztam már 12kg-ot, és a 157cm-hez elég sok, látom hogy megnőtt mindenem. Nem érzem jól magam a saját testemben. A derekam leszakad, fáj a hátam és ha állok mindig pisilési ingerem van vagy szúr a hólyagomba.

Stb stb....

Nagyon szerettem volna babát, és őt imádom is már most de maga a terhességből elegem van.

Az egyetlem amit szeretek amikor mozog es érzem őt, mégha néha a bordáimat is rugdosa.😊

Ti hogy viselitek?

36hkm

2019. jan. 1. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, kíváncsi lennék miért tette! Neki biztos olyan terhessége van/volt, mint a filmekben! De kívánom éld át azt, amit mi is!
2019. jan. 2. 14:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, bizony sokan vagyunk akiknek a végén "teher" de tudjuk hogy megéri.

Mindenkinek kitartás főleg akiknek még nehezebb a helyzet!

Ilyenkor szerencsésnek érzem magam hogy nekem "csak" ennyi bajom van. Lehetne ugye rosszabb is.

Szóval kitartást nekünk😊

2019. jan. 2. 16:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Hajrá kedves 10es Veled vagyunk!!!! Minden nap ajándék!!!!!
2019. jan. 2. 20:34
 14/14 anonim ***** válasza:

dehogy vagy az!

én is inkább klónoztatom magam - de szeretném, ha a gyerek mohamedre hasonlítana!!

sablagúúúú

2019. jan. 3. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!