Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz semmi baj - 5...

Ugye nem lesz semmi baj - 5 hetesen?

Figyelt kérdés
2 napja hisztirohamot kaptam, kb. 10 percig dühöngtem, és kétszer felemeltem egy(kisebb) porszívót. Tudom, furán hangzik, de mégsem hagy nyugodni a dolog...
2008. nov. 16. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is voltak ilyen rohamaim, mondjuk talán azért ennyire nem:-) attól, hogy felemelted a porszívót semmi bajod nem lesz nekünk két kutyánk van néha berohannak én naponta emelem a porszívót és nem az a könnyű fajta semmi bajom nincsen, de azért vigyázz magadra az elején egy rossz mozdulat is bajt okozhat! Nyugodj meg és várd a babádat!

2008. nov. 16. 11:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugi, ha nem véreztél, nem görcsöltél, akkor a baba teljesen jól van.

Terhesség elején a dührohamok a hormonváltozások miatt teljesen normálisak. el fog majd ez az időszak is múlni.

Amúgy nekem 5 hetesen a dokim anno azt mondta, 4-5 kg-ot emelhetek nyugodtan.

2008. nov. 16. 12:52
 3/4 anonim ***** válasza:

A hangulatváltozás jó jel:)))

Nyugi, a takarítást sem fogod megúszni a terhesség alatt:))

Ettől és sokkal többel is, egy egészséges terhesség megmarad, ha pedig baj van, akkor fekvéssel sem lehet visszatartani.

2008. nov. 17. 10:48
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam:) Legközelebb pedig: önfegyelem!!! :))
2008. nov. 18. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!