Meddig lehet háton feküdni? Baj ha én csak így tudok aludni?
biztos mondták már hogy nagyon nem egészséges háton feküdni, mivel így elnyomod azt a nagyeret, ami biztosítja a méhlepény vérellátását.
Amúgy a kórházban együtt feküdtem egy csajszival, aki még 40 hetesen is csak a hátát tudott aludni és totál egészséges babója született:)))
Akkor most mit csináljak,a bal oldalam nem jó,mert nem kapok normálisan levegőt,a jobb oldalamon meg a babának nem tetszik,mert majd kirúgja az oldalam.
Tudom,hogy nem egészséges,de ha háton fekszem,nyugi van.Ja és már jó pár hete fejvégűben van a pici.
Azért nem szabad háton feküdni, mert a baba elnyomhat valami eret, és elvesztheted az eszméleted. Vagy valami hasonló. Nekem azt monda a doki, h ha szédülnék, csak forduljak oldalra és jobb lesz.
Nem lehet valami nagy a pocid, ha háton a kényelmes. Én csak oldalt tudtam lenni. Próbálj meg félig-meddig ülve aludni. Tegyél párnákat a hátad mögé, és akkor biztos nem lesz baj.
Szia!
Én 39 hetes vagyok, és még mindig a hátamon tudok a legjobban aludni, mert az én kis hercegem nem szereti az oldalfekvést.
Ne aggódj, ha neked jól esik, akkor semmi baj nem lesz.
Köszönöm a válaszokat,utolsó előttinek,hát igen az én"kis hercegem is ezek szerint ilyen.
Végül is többször mocorgok éjszaka,hol így hol úgy,amúgy is mialatt alszunk többször forgolódunk,az már más kérdés reggel mire ébredünk.Egyenlőre nekem így a legkényelmesebb.
valaki írta,hogy valószínű nincs nagy hasam,sokan mondják,hogy aranyos kis formás a pocim,de van aki azt mondja,hogy "hú jó nagy már mi lesz a végére"Hízni mindössze 3,5kg híztam eddig,azt eszem iszom amit szeretek és jól esik,a többi meg nem izgat!:-)))
Ha nem jön rád rosszullét nyugodtan feküdj háton. A tested úgyis jelez, ha valami nem jó. Én is feküdtem háton sokat, nekem is úgy volt jó, aztán a vége felé már nem nagyon tudtam, de jelzett is a testem.
3 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!